fredag den 1. juli 2011

Dans om alspigen

Har forsøgt at lave mine indlæg om studentertiden i den rigtige rækkefølge og præcis en uge forsinkede, hahah.. Men kom i tanke om, at jeg manglede at skrive om en sjov lille tradition vi har i Sønderborg, hvor jeg bor. Det går ud på, at når den sidste student er blevet færdig onsdag eftermiddag mødes alle studenter (også dem fra SSS, HF, HTX og BCS) nede ved alspigen, der står foran rådhuset og som er en statue med vand rundt om. Og så danser man ellers på skift rundt om alspigen og så smider man dem, der har fået karakteren 12 i den sidste eksamen i vandet ;) Jeg fik "kun" 10, så det slap jeg heldigvis for, hehe..
Her er der så en, der bogstavelig talt bliver smidt i vandet, hehe.. De blev skam ikke bare lige så stille plottet i, men smidt, av av.. og det var skam heller ikke kun fødderne, der blev våde, men hele kroppen :P og vandet var virkelig klamt. Havde hørt nogle rygter om, at der var nogen der skulle have pisset i vandet dagen i forvejen, ad, ad.. godt man ikke var en af dem, der fik 12, hehe ;)

Og så fik jeg lige taget et fint billede af en af mine to bedste veninder og jeg foran alspigen.
Sikke nogle fine huer og piger selvfølgelig, hehe :D

Efter dansen og vandplaskeriet tog jeg hjem og senere på aftenen var jeg ude at fejre, at jeg havde fået huen på sammen med mine forældre på restauranten Bella Italia, hvor vi fik rigtig lækker mad.
Kan ikke huske, hvornår jeg sidst (og hvis det nogensinde er sket) har været ude at spise med kun min mor og far. Har tre søskende, hvoraf mindst en af dem plejer være med, haha :D
men min søster var stadig på efterskolen, så hende så jeg først lørdag og mine brødre skulle til et arrangement på skolen om aftenen, men de så mig dog få huen på :)

1 kommentar:

  1. Der var også blevet lavet mere end at tisse i det springvand, har jeg hørt. Ad.

    Og ellers har jeg jo også lidt erfaring med det springvand, ha ha ;)

    SvarSlet