torsdag den 10. marts 2011

6*Magrethe m.m.

Som tidligere nævnt er min ynglingsfarve tydeligt nok lilla :)
(kan dog også godt lide rød, som mariehøner).
Jeg har planer om at flytte hjemmefra om forhåbentlig ikke alt for længe, dog heller ikke inden for de kommende måneder. Dvs. jeg har søgt en lejlighed, men der er ikke så mange af den slags, så der kan sagtens gå noget tid endnu. Det haster jo heller ikke mere end det jager ;)
Men når man nu, ligesom mig, har planer om snart at flytte er der lige pludselig en hel masse ting man står og mangler og ønskesedlen er blevet kilometer lang. Jeg satser ikke på, at jeg får alt foræret, så man kan ligeså godt så småt begynde at samle lidt. Jeg har nogle få ting i forvejen, fx termokrus i massevis, dog ikke mere end par af to :P men i dag var min mor og jeg så i føtex, hvor de havde sat alle deres lilla Magrethe skåle ned til langt under halv pris. Haps! Det har længe været noget af det, som jeg i lang tid har kigget på, og tænkt, at dem ville jeg gerne når jeg engang skulle flytte - snart :)
Der var dog nogle enkelte størrelser, som de ikke havde, men fik seks stk. De havde også en 6 liters, men det er måske lige i overkanten, når man kun er mig alene :)
Og så fik jeg mig også lige købt en matchende opvaskebalje, da jeg nok ikke regner med at skulle have en opvaskemaskine :P
og forresten købte jeg da også et skærebræt og to skeer, billig billigt :) Så kan inspiration m.fl. godt pakke sammen i forhold til de her priser.

farven ser dog lidt mørkere ud i virkeligheden, men de er så fine.

lidt legebarn er man vel :P

opvaskebaljen

og til sidst, skærebrættet.

3 kommentarer:

 1. Pææænt! :D Os' mig, os' mig! :p

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er de fine!! :D Gad vide om de stadig har dem dernede; måske man skulle slå et smut forbi Føtex idag? ;)

  SvarSlet
 3. Hehe.. Ja :D
  Håber også snart Bilka sætter deres ned, så jeg kan få de sidste størrelser

  SvarSlet