søndag den 22. januar 2012

work, work, work

Im busy as allways :P Lige for tiden skyldes det, at der er 2500 sæt champagneglas, der gerne vil pakkes, og det er bestemt ikke noget man får overstået på en dag.
----->
Her er så produktet før og efter jeg har pakket det. Det skal så bare gentages 2500 gange :P
Først skal æsken foldes, så skal der krølles et stykke silkepapir ned i, så skal der to glas i og til sidst et gennemsigtigt låg på toppen. Jeg laver "heldigvis" ikke kun en af gangen, men ca. 75stk.  
 
Det her billede tog jeg en lørdag i december, hvor jeg var i gang med at pakke en meget stor ordre, der skulle deles ud til omkring 50 forskellige steder. Det tog rigtig lang tid at dele alle gaverne op samt finde passende størrelser kasser, men jeg klarede det :P og kunne heldigvis fylde ligeså meget jeg ville, for var der alene.

Tja, sådan så mine hænder ud efter en lang arbejdsdag, mange rifter, nogle få, der krævede plaster. Og neglelak og arbejde er ikke en god combi, det holder i hvert fald ikke ret længe.
Og det midt på hånden er ikke en arbejdsskade, men et stempel efter byturen dagen i forvejen :)
Havde det heldigvis helt fint, var dog ikke så rart at stå for længe med hovedet nedad :P

Men med sådan en hård og lang arbejdsdag er det dejligt med nogle søde kollegaer, der efterlod en lækker kæmpe flødebolle med marcipanbund og rigtig tykt lag chokolade fra Lagkagehuset. TAK :D

Alle kasserne skal jo lukkes med tape, og nogle gange hænder det, at jeg udfolder mine kreative evner som her.
En utrolig flot tapesløjfe, haha ;) Og Mikkel er ham, der vrapper alle pallerne :P

Og til sidst et billede af en hund! Så tænker du sikkert, hvad det dog har med mit arbejde at gøre, men det har noget med det at gøre. For denne lille hund var skyld i, at jeg kom for sent på arbejde.
Hvis jeg endnu ikke har fået det nævnt, så gør jeg det nu. Jeg kan ikke lide dyr!
Det betyder ikke, at jeg er bange for alle dyr, men kan bare ikke komme tanke om et dyr som jeg kan lide, synes er sødt eller kunne tænke mig at eje.
Nå men tilbage til billedet. Denne hund stod uden for døren til min opgang, og hvis jeg prøvede at gå ud forsøgte den enten at følge efter mig, meget tæt på, eller prøve at komme ind i opgangen.
Der var ingen mennesker i nærheden, og det var mega koldt, så den stod der og rystede, men jeg havde altså hverken tid eller lyst til at gå i gang med en eftersøgning.
Efter jeg havde stået i opgangen et stykke tid var den gået lidt længere væk og jeg skyndte mig ud og gik i meget rask tempo i den anden retning. Ja, den var lille, men stadig farlig! :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar