tirsdag den 10. januar 2012

Julegaver 2011

Det blev i år 2011 til en pæn slat gaver til mig, dejligt dejligt :D
Elsker gaver ;) Jeg plejer altid, at være den, der får flest gaver (muligvis fordi jeg også får gaver af de mange mange børn jeg passer), men I år havde min lillesøster overhalet mig. Måske fordi hendes ene veninde havde købt hele fem gaver til hende, og jeg selv havde givet hende 10-12 gaver :P Hun havde ønsket sig en masse småting fra Ebay, så det fik hun da, nu hvor hun ikke selv har et login :) Det var også dejlig nemt for mig. Kunne ordne det hjemmefra sofaen og skulle ikke overveje så meget. Det er straks være med dem, der ikke ønsker sig noget, fx bedsteforældre.. Men noget skal de jo have :P
Ellers havde jeg en rigtig hyggelig juleaften i selvskab med familien :)
Fik dette søde sæt uglesmykker. Søde små øreringe og en fin lang halskæde :D
Der er vidst nogen der (også) har opdaget, at jeg elsker ugler.

Lidt praktisk til køkkenet. Manglede en brødrister, plejede at bruge grillfunktionen i min ovn, men det tager vidst en del længere tid og bruger en del mere strøm. Så tak for denne fine gave.

Og så fik jeg hele 4 Sara Blændel krimier. Og til den opmærksomme læser, så er der fem på billedet, men havde den ene i forvejen ;) og nej, forstår heller ikke hvorfor de ikke er lige store.
Glæder mig til at få tid til at læse dem ;) men det er nok hurtigt overstået for de er så spændende og lidt ulækre, at man ikke kan stoppe igen, når man først er startet.

Lidt mere kækkenting. Min mormor synes åbenbart lige, at jeg skulle have et salatbestik, selvom det ikke var en af de 1000 ting, der stod på min ønskeliste. Og så købte hun også en hvidløgspresser, som jeg allerede har.
Frugtskålen til højre er en sammenklappelig en, som min farmor og farfar havde haft med hjem fra deres ferie. Synes den er rigtig sød og den passer utrolig godt til mit gamle trækøkken ;)

Gaven til mig fra mig, eller som jeg havde skrevet på kortet; til Natasia fra Julemanden. Havde byttet en fad for et stykke tid siden og havde så et tilgodebevis. Manglede en salt/peberkværn, og ville gerne have en, der indeholdt begge dele. Det er nemlig super smart. Min mors, som er en ældre model, er dog lidt pænere :(

En super fed sporstaske, som jeg fik af min søde søster. Synes egentlig den var lidt lille, men når man først fik proppet noget ned i den, var den ikke helt så lille alligevel, så beholder den. Den er god, når man lige skal afsted og overnatte en enkelt nat i stedet for tre forskellige små tasker.

Og en lille sød nisse. Julepynt kan man ikke få nok af :D og synes ikke det gør noget, at det hele ikke er rødt. Har så meget andet, der er rødt :P

Ovnfaste fade, som jeg også har manglet et stykke tid. Mange fine størrelser.
Fik rigtig mange store og tunge gaver i år, plejer jeg ellers ikke :P

Og denne, som er en af de gaver jeg er rigtig glad for ;)
1,7 kg hulahopring, der kan træne maven og tusind andre ting.
Man kan godt få mange andre slags, men hvis jeg skulle have en skulle det være den med de mange fine farver, så er den nemlig også rigtig flot at have stående ;)

Flot billede ikk? Ville bare lige vise, at jeg både fik gavekort til Sønderborg Handel og til Matas.
Dejligt, men men.. Sorry - Hader gavekort til matas.. Har tre med mindst 200 kr på nu.. Jeg køber ikke specielt tit noget i matas, og når jeg endelig gør glemmer jeg alligevel at bruge det. Så don't - tak :D

En fin lysestage, som jeg fik af børnehaven, hvor jeg er i praktik. Lidt sjovt, at jeg selv har pakket den ind på mit arbejde ved Syddesign, uden at vide, at den var til mig :P den er da lidt fin, men det er bestemt ikke lysestager jeg mangler, og slet ikke til lange lys.. Butiksprisen er 400kr. Har endda ekstra i kælderen. Men så er det jo så heldigt, at jeg arbejder ved Syddesign, så fik den lige byttet til en fin løghakker og to fine skåle fra Bodum.


Af min bedste veninde fik jeg disse to fine mascaraer. En almindelig, som jeg havde glemt hun havde købt for mig. Og en vandfast i samme mærke. Har hørt den skulle være rigtig god, så håber den lever op til dens rygte.

En sød lille uglepung til mine mange småpenge :)

Og lidt småting. To sorte undværlige toppe. Et sødt lille spejl med forstørrelse på bagsiden. Hæklede øreringe, som jeg vidst har vist et billede af engang her på bloggen :) de sidste to ting er fint pynt fra udenpå gaverne.


Et fint priket og meget blødt tørklæde. Kan ikke få nok tørklæder ;)


Økologisk hudpleje fra en dreng jeg passede, som nu er flyttet til hovedstaden.
Synes det var en vildt flot gaveæske, kunne næsten ikke nænne at kassere den :P

Og endnu en fin vandfast mascara fra Loreal :)

3 kommentarer:

 1. Fiiiine gaver :D
  Jeg fik også et gavekort til Matas, og tænkte sådan lidt... hvad?! Så skulle det hellere have været til H&M <3 ;) Men heldigvis ville min bedstemor overtage det, og hun betalte 100 kr for de 75 kr., der var på det, ha ha. Tak til hende :D ;)
  Og så må du lige få prøvet den vandfaste mascara der, så jeg kan få en anmeldelse ;)

  SvarSlet
 2. Jaaa :D
  Præcis, ville meget hellere have haft til H&M :)
  Vil hun købe tre ekstra på henholdsvis 200,350 og 100kr ca. ?! :D :D
  Ja, skal nok lige skrive, når jeg har testet den ;)

  SvarSlet
 3. Ha ha, det tror jeg desvœrre ikke ;)
  Super ;)

  SvarSlet