onsdag den 30. november 2011

Handyman me

Sådan så det ud, da jeg forsøgte at samle min Ikea skammel. Det var meget sværere end det så ud.. Havde måske været nemmere, hvis jeg havde en ekstra arm eller to. Det var i hvert fald kun så langt jeg kom før jeg måtte opgive og ringe efter hjælp. Købte skamlen så jeg bl.a. kan nå op i mine meget høje køkkenskabe, haha.. Og nej, jeg er ikke dværg, men heller ikke to meter høj :P

Skamlen havde jeg opgivet, det samme med køkenstolen. Kunne simpelthen ikke få siddefladen og ryglænet på, det virkede som om stolen var helt skæv, øv. Nå men det lille fine sofabord kunne jeg heldigvis finde ud af at samle. :D og havde købt hele to af dem ;) kunne dog ikke få de skarpe kanter til at vente indad ved alle fire ben, hmm..

Ja, det er popcorn, hvilket jeg åbentbart heller ikke kan finde ud af.. De bliver altid brændte, og denne gang var det særlig slemt. Det var endda til den dreng jeg passede og ikke engang kun mig, ups..
Når min veninde Stine og jeg skal have popcorn får jeg ikke længere lov til at lave dem, hvorfor mon? Giver dem da bare indtil de ikke popper mere, gider ikke upoppede kerner :P

Nå, men noget jeg tilgængæld godt kan finde ud af er at sy - mere om det senere.

2 kommentarer:

  1. Jeg citerer: http://6400happimess.blogspot.com/2010/08/8020-reglen.html, det er din kreation ;) (Er jeg i hvert fald rimelig sikker på, ha ha)

    SvarSlet
  2. Haha, ja, det skulle man næsten tro ;)

    SvarSlet