lørdag den 1. januar 2011

Nytår

Godt nytår til jer allesammen. Håber I kom godt ind i det nye år :) Det gjorde jeg i hvert fald, fejrede nytår med min klasse hjemme hos en derfra ;) Det var rigtig hyggeligt, og der manglede bestemt ingenting. Det var en super fed aften og en perfekt afslutning på år 2010 :)
Vil ikke remse alle de spændende ting, som jeg har lavet i året op, men der har da været mange gode tider, og synes bare det er fløjet afsted; alt for hurtigt. Tænk engang, jeg bliver student og 20 år i år og skal på påskeferie i Beijing og forhåbentlig opleve en masse andre spændende ting og starte på en helt ny uddannelse, meget underligt at tænke på. Mon det alligevel ender med pædagoguddannelsen.
Vil til sidst lige vise et par billeder fra aftenen :)
En cider med glimmer!?!!! :O

Nææ.. Hvor fint, et lille billede af det overfyldte flotte nytårsbord.

Hehe... Den slags billeder er der utrolig mange af, hehe :D

Hvor fint ;) Mig med min nytårshat, som jeg har haft siden jeg var to måneder gammel og mine briller fra tigeren, som jeg lige ændrede lidt på og ødelagde den ene diskokugle og limede den sammen igen ;) hehe.. De var meget populære den aften ;) og den flotte blå trøje er en jeg lånte af en veninde :D

5 kommentarer:

 1. Det ser festligt ud!! :) Men hvordan smagte den der cider?? jeg har kigget så meget på den i Netto.. men turde ikke smage! :P

  Glitter Amalie

  SvarSlet
 2. Tja.. den smagte i hvert fald ikke af glimmer :P som en ganske alm. cider, lidt bitter måske.. Men det er ikke noget man kan drikke ret meget af før det smager dårligt.. Men synes da du skulle prøve den, så farligt er det ikke, hehe..

  SvarSlet
 3. mmh, jeg synes ikke den smager så godt. Vi forhandler den på arbejde. Den smager lidt som en cider der har været åbnet for længe. Men glimmeret er fint :)

  http://jhaenel.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Haha - cider med glimmer, how cool is that?!

  Og hvor er du da bare fin med den lille hat og de store briller ;) haha.. Ser ud som et dejligt nytår!

  Jeg elsker det julie skriver "Den smager lidt som en cider der har været åben for længe" HAHA!!!

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Haha, har du måske ret i Julia :P var ikke det første jeg drak den aften, så mine smagsløg var måske ikke helt i top, hah ;)

  Nemlig Michelle, det var så sejt ;) Tak, synes os selv det var ret vellykket op festligt trods lidt kikset farvematch :P

  SvarSlet