tirsdag den 28. december 2010

JULEGAVER

Så var det vidst på tide, at vise et par af mine julegaver frem :)

Nogen gange er det meget rart med nogle praktiske ting, især hvis det er noget man mangler. Så fik en ny tapeholder, gæt hvilken ;) Den gamle var ikke bare grim og falmet men også utrolig dårlig, så det var dejligt med en lille ny ;) nu er det lige før jeg kan være bekendt at have den stående på bordet.

Dette er nok en af de bedste gaver jeg har fået. Den har faktisk en ret lang historie bag sig ;) Det hele startede med, at jeg havde lavet en blogindlæg om sådan en top, her. Havde købt papiret, som man skal bruge og en hvid top men havde (heldigvis) ikke fået det gjort endnu. Men øh, hvor skal jeg starte uden at afsløre for meget for tidligt.. Jeg havde givet en af mine søde klassekammerater en lille julegave (en mini mundhamonika som halskæde, hvilket hun blev meget glad for, hehe - pletskud). Et par dage før jul var jeg med hende og en anden klassekammerat nede i byen for at købe julegaver. Hun ledte efter en hvid top, som hun skulle bruge til at lave et tryk på, så det hjalp jeg hende med at lede efter og prøvede da en i H&m for at se hvordan størrelsen passede, da hun sagde at hendes veninde nok brugte samme størrelse som mig, uden at fatte nogen mistanke overhovedet og egentlig meget godt for hende, at jeg ikke spurgte nærmere ind til trykkets motiv. Men hun købte toppen og vi gik hjem. Juleaften åbnede jeg så hendes gave og så denne top. Blev over lykkelig glad for den :D en virkelig fantastisk gave! Lidt efter gik det så op for mig, at den top, som jeg havde hjulpet hende med at finde faktisk var til mig, så man kan vidst godt sige, at mig og mig havde samme størrelse, hehe. Det var lidt komisk, men så sejt, og lidt blondine er man vel ;) I kortet stod også, at hun havde stalket min blog for at finde på en julegave idé, så lidt brugbar er mine indlæg da ;) hehe.. Glæder mig til at have den på, selvom jeg er bange for at komme til at spilde noget på den ;)

Dette er endnu en af mine bedste gaver :) Et lommeur!! Og et ret sejt og anderledes et af slagsen ;) En lidt rå læddersnor og så et kuglerundt fedt smykke og så når man åbner det, så er der sørme et sødt ur indeni :D Har fået det af nogen af de børn jeg passer ofte, rigtig sødt. Er rigtig glad for det og skal helt sikkert nok få det brugt meget :) Har ledt længe efter et lommeur som halskæde, fandt også næsten et på min koldingtur, men dette er langt bedre. Var så lige nede i byen i dag, og så har de pludselig fået lommeure i min lille by, hvad sker der for det?! :P Men nu har jeg hele to meget flotte af slagsen, og undgik at bruge en formue på det ;)


Nææ.. en knappeæske ;) hehe.. rigtig sød, mon man skulle bruge den til knapper, selvom mine 10.000 knappe nok ikke kan være i den. Lavede vidst et lille indlæg om alle mine knapper, som noget af det første på min blog :) Er lidt af en knappenakoman :D

Hvor lækkert :D Ved ikke helt om man kan kalde den en kogebog, når den kun indeholder kager og andre "retter" med chokolade. Glæder mig til at prøve at lave noget af det :)

Nææ, endnu en rubrik's cube til samlingen :)

En sød snemandspose, hvor en af mine gaver var i :)

Og ja, hvis du ikke allerede ved det, så holder jeg meget af søde ugler :) (de begynder at overtage mariehønerne ;) ) Fik den hvide ugle af Camille, som jeg for nylig er begyndt at passe. Rigtig sød; tror nok det er en urtepotteskjuler, men det tror jeg nu ikke jeg vil bruge den til, så bliver den nok ikke så pæn hvid i ret lang tid. Den spraglede ugle var en der sad på gaven, som hendes mor har lavet. Den kom op at hænge på opslagstavlen og så kan man jo altid bruge den som skabelon til masseproduktion af søde ugler ;)

Fik denne parfume, som jeg havde ønsket mig, af min bedste veninde. Dette er vidst den mellem/store flaske :D (den var på tilbud- wee). Havde selv set den et par gange, men hver gang min mor kom var den udsolgt, men min farmor fik også fat i en, men bytter nok den ene, to store parfumer af den samme er lige rigeligt, selvom det er min ynglingsparfume :)

En sød julemand, der også sad på en af mine gaver. Trehjertet er et vedhæng, som jeg selv kan sætte på en læddersnor. Min lillebror har lavet det til mig. Og ret søde rensdyr er fra min anden lillebror, troede selv han havde lavet det (da jeg havde vidst ham et billede fra et blad af et rensdyr, som jeg havde spurgt om han ikke ville lave til mig i sløjd, da vi andre jo ikke har sådan nogle fag mere :b ), og var ret så imporneret indtil jeg fandt ud af, at han ikke selv havde lavet det alligevel, men sødt er det i hvert fald.

Og så fik jeg dette mega seje magnetmaling, som jeg også havde ønsket mig. Det kunne dog ikke fås i hvidt, som mine vægge, men det kunne males over, så får man en usynlig opslagstavle, hvilket jeg da godt kunne tænke mig :D overvejer os bare at lave nogle små magnetiske prikker :) Elsker sådan ngle ting, ligesom min svævende hylde ;)

Og en mobiltaske, som jeg også har ledt længe efter, og de nu også har fået i byen efter jeg har kæmpet for at få fat i en.. Min søster, som også var med i Kolding den 22. december købte denne til mig :) Og den skal bruges til alle de gange, hvor man skal i byen og ikke lige har nogen lommer i sit pæne tøj ;) ikke for stor, som den anden jeg fik af min mormor, som jeg lige byttede igen :)

Og så fik jeg en spændende krimi, nogen der kender den? :)

Dette var så ikke lige min julegave, men min lillebrors. Jeg bestilte denne snowballer fra coostuff.dk, som han blev meget glad for. Den er ret sej, og bedre end vi havde troet. Den kan lave kuglerunde snebold selvom det ikke er tøvejr, og han fik lavet en fin lille pyramide ligsom på billedet på deres hjemmeside.

Og til sidst, et fint lille vinterbillede af mig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar