onsdag den 5. januar 2011

Udsalgsshopping

Kunne alligevel ikke lige holde mig væk fra det ny startede udsalg. Men brugte dog ikke alt for mange penge, selvom jeg endda lige har fået lidt feriepenge, hehe :)
Starter dog indlægget med et lille billede om min tidligere nævnte julegave fordi jeg elsker friends :D
Hænger den ikke bare fint der ved siden af min ynglings kæmpeplakat. Har allerede brugt toppen et par gange, er rigtig glad for den. Beklager lige blitzen på billedet.

Så kom min wallstickers, som jeg købte i Kolding torcenter (Søstrene Grene - ynglingsbutik), endelig op at hænge. Ville lige vente med at hænge den op til alt julepynten var væk, men det er den i hvert fald nu, og tror ikke jeg glemte noget i år, plejer ellers altid at have glemt noget, som jeg opdager et par dage efter alt er kommet i kasser og på loftet. Nå, men kom fra uglen. Synes den sidder rigtig fint (dog en lille smule skævt - det der med at få det lige og starte oppefra er endnu ikke lykkedes for mig). Den passer også rigtig godt til mit storte skrivebord, som står ved siden af, sådan næsten i hvert fald. Og så får jeg dobbelt glæde af den, hehe.. Har valgt at hænge den på min højre skabslåge, der gør at man også kan se den i spejlet, hehe.. Det er næsten ligesom 2 for 1 pris.


Det var så et af mine udsalgskøb. Ledte faktisk lidt efter nogle dejlig varme vinteragtige trøjer. Fandt denne i Only til kun 130kr, og så har den endda fine frynser og flotte knapper og så er den enormt blød med dejlig lange varme ærmer. Perfekt til en kold skoledag eller alle andre kolde steder :) 

Og så har jeg endelig fået købt mig en neglelakfjerner. Min søster har nemlig taget vores med ned på efterskolen, så den har jeg ikke rigtig mulighed for at låne, øv øv... Og er ved at være lidt træt af at kradse det af; man får så ømme negle af det og det tager alt for lang tid. Prøvede også med sprit den ene gang, det virkede faktisk fint, men er nok ikke det bedste alligevel, det lugtede ikke så godt :b
Så jeg var i Matas, hvor jeg forresten har et gavekort til, med et meget stort beløb. De havde en lille flaske til 25kr, og denne noget større til kun 20kr, haps :)
Så kan mine negles udseende variere lidt mere uden at det er grimt og krakeleret i flere dage ;) Går fx stadig rundt med grå glimmernegle efter nytår :b Opdagede forresten, at jeg efter at have været til nytrårsfesten i knap otte timer, at jeg kun havde neglelak på ni af mine fingre, havde åbenbart lige overset min venstre tommelfinger, ups.

Og til udssalget gik jeg også efter endnu en bestemt ting, nemlig disse glas smykkebokse med sejl i bunden. Jeg er nemlig lidt af en copycat gange tre - har nemlig hele tre gode veninder, der også har disse fine ting. Min bedste veninde fik dem i pakkekalender allerede sidste år, og har været lidt midsundelig på dem siden, men ingen af os vidste hvor man kunne købe disse, og så havde jeg måske lidt glemt det igen indtil min anden bedste veninde Stine, skrev på sin blog, at hun havde købt en af disse hos Madam Hestbech. Og lidt senere havde vores fælles veninde Julia også været nede og hamstre hele to stk, så fik jeg travlt. De findes i tre størrelser, hvor den store er meget stor, så den kunne jeg ikke tænke mig. De havde så kun den lille tilbage (til 40kr), da jeg kom, så den snuppede jeg. Den er rigtig fin til de smykker man ofte bruger, og ikke gider pakke i et sykkeskrin hver dag og så kan man jo også i modsætning til et smykkeskin, se hvad der er indeni :) Den skal måske dog pudses en gang i mellem ;)

Til sidst vil jeg lige vise denne ring, som også lå i glas smykkeæsken, hvis du bemærkede det. Det er en, som min mor har udsalgsshoppet for mig. Kun 20kr fra Vero moda, rigtig fin. Kan godt lige store sjove ringe, og denne passer til det meste i modsætning til den grønne jeg har.. Den er desværre lidt stor i størrelsen.

Sikke et langt blogindlæg :b hehe.. Kan det måske skyldes en kedelig dansk time?! og computeren kom med da oldtidskunskab og historie også er på skemaet i dag. Håber du har nogle mere spændende ting at lave i dag ;)
Får også lidt småtravlt efter skole og indtil i aften, da jeg skal på arbejde og pakke 100gaver, hente Camillie i vuggestue, træne badminiton og til medlemsudsalg i solo i aften med mor ;)

4 kommentarer:

 1. Søjde, det hedder flœser og ikke frynser, hvis du giver mig en saks, skal jeg nok vise dig forskellen ;) Men bortset fra det, er strikken pœœœœn - giv mig :D Er det din søsters neglelak fra Elf du har på? Den er i hvert fald også pœn ;)
  Og godt du endelig fik dit smykkeskrin :D

  SvarSlet
 2. Og psssst, hvad er Kolding torcenter? ;D

  SvarSlet
 3. Haha... når ja, ups, troede ellers lige jeg havde skrevet det rigtigt, modsat den uforståelige sms ;) men nej, ingen saks eller trøje til dig i denne omgang,hehe :D men tak :)
  Ja, det er det, nåede ikke lige at tage et billede før den krakelerede, men ja, men er rigtig pæn, overvejer at købe min egen næste gang :)
  Ja, endelig, hehe :D
  et hemmeligt sted, som du ikke fik lov at besøge i søndags :P

  SvarSlet
 4. Æv, tsk ;)
  Nå nå da da, jeg tror snart der er fri fragt igen - har du andet, du skal have? ;)
  Det var godt det samme, så sparede jeg de penge, og det jeg skulle have byttet deroppe, er jeg kommet af med på anden vis ;)

  SvarSlet