søndag den 16. januar 2011

En god hårdag :b

I kender sikkert alle det med en dårlig hårdag, som oftest falder en dag hvor man skal i byen eller lignende :P Men det var ikke tilfældet denne dag, hvor jeg i øvrigt ikke havde nogen planer, måske derfor mit hår var så samarbejdsvilligt :P Besluttede mig for at afprøve en helt ny frisure, som min bedste veninde Stine også har brugt. Jeg fuglte glitter amalies vejledning :) Synes resultatet blev ret godt, havde det i i skolen dagen efter og mine søde klassekammerater roste det flere gange og spurgte ind til den :D Det kunne måske være en rigtig fin gallafrisure, har i hvert fald tænkt mig at gemme den til lidt festligere lejligheder end en almindelig skoledag.  

Set fra siden ;) troede egentlig det ville være svært at lave i mit hår, da det er langt og krøllet, men det kunne heldigvis sagtens lade sig gøre :D og det er heller ikke sådan en frisure, der falder ud efter for kort tid. ;) næste gang vil jeg måske glatte mit hår en lille smule først :)

og bagfra :) begge mine forældre sagde noget med at jeg lignede en dame eller i hvert fald så ældre ud.. var vidst ikke helt så positivit, men godt man ikke altid behøver høre efter dem, mine venner kunne nemlig godt lide det og vigtigst af alt synes jeg også selv godt om den nye frisure :)


kender I ikke også det, hvor man bare får lavet en helt perfekt knold lige inden man fx skal i seng og om morgenen inden man skal i skole, så kan det slet ikke sidde ordentligt :P

2 kommentarer:

  1. Jeg fik at vide, at jeg lignede en prinsesse, ti hi ;) Og af min mor en dronning, så det der med alderen passer vist også godt nok ;)

    SvarSlet
  2. Hehe, hvor dejligt :P ja ;)

    SvarSlet