søndag den 23. januar 2011

KAJ'er og kajliner ;)

Jeg havde besluttet mig for igen at bage en portion kajkager, da min klasse (den del der ikke var i brobygning) var helt vilde med dem, og har snakket meget om dem siden de smagte vidunderkagerne til min fødselsdag i oktober. Havde en rulle marcipan tilovers fra jul, så besluttede at nu skulle det være. Og havde ikke de store planer i denne weekend, så fik to søde veninder fra klassen til at komme og hjælpe :) Denne gang havde vi afsat god tid, så ingen stress. Og nu havde jeg jo også prøvet det før, og fundet ud af, hvordan man ikke skulle gøre :P Vi bagte dobbeltportion, hvilket blev til 43 små søde kaj-kager :D Vil nu vise jer en hel masse (efter nogens mening for mange) billeder af de søde kajer, hvoraf nogle blev lidt feminine :P (deraf kajliner fra overskriften). Vi havde nemlig god tid og marcipan tilovers, så vi var rigtig kreative :D (og lige en anden ting, så overvejer jeg kraftigt at købe et nyt kamera; kvaliteten af mit er ikke så godt mere:( Disse billeder er os ekstra dårlige fordi de blev taget uden blitz, beklager) Enjoy:
Nåååååårh :D de første små kajer.

Den sidste fik lidt rigeligt med marcipan - hvor lækkert.. Og til højre pladen med mange færdige (eller er de nu helt færdige; vent og se)


Alle kajerne skulle da også have en sød lille rød tunge :D

Og Signe var meget kreativ og lavede både meget flotte sløjfer og en hat :D


Kun to fik lov at forblive originale :P

En hel pladefuld kajer

Min lillebror lavede en med klap for øjet :)

Åh nej, kajen har fået stukket en kniv i hovedet, af Signe :O
og en lille sød kajline til højre :D


Nååååårh, dette blev min specielt udvalgte. En sød prinsesse kaj.

og endnu en med krone på :)

hvor nuttet <3

Klar til afgang (i skole)

Juletræs kaj :P
Den fik min onkel lov at nyde :P

Gæt en kaj?! Haha, det er da selvfølgelig shrek :DNårh, klap kalp på hovedet lille kaj

:O Igen onde Signe, hvad har hun dog imod de små kajer, først en kniv og nu en fod lige oven i hovedet, man kan da heller ikke vende ryggen til hende i to minutter før hun masekrerer mine kaj kager :P

Det var vidst nok billeder af kaj'erne for denne gang :D

2 kommentarer: