torsdag den 5. august 2010

Gamle billeder hentet frem fra arkiverne

Ville lige vise jer en af de mange lagkager, som min veninde og jeg har bagt. Jeg holder meget af kager m.m. :D
Dette er et af mine kreative projekter, har i hvert fald tænkt længe på at lave sådan en til adventsgaver :)
To af de mange katte, som jeg selv har syet. De er virkelig søde, men det tager bare så lang tid! Noget af det er meget sjovt at lave fx kroppen og tøjet, men den der tynde lille hale, der skal vendes og arme og ben, der skal sys på, det er bare noget der skal overståes, det er frygteligt, men den kan jo ikke undvære :)
Synes denne tegning er så sød, og godt lavet. Kunsteren er min klassekammerats værk. Jeg spiller badminton i min fritid og træner Badminiton, som er for de helt små børn :)
Min kæmpekaffekop! Så den i en genbrugsbutik og tænkte den må jeg have, det er jo ligesom dem de drikker af på caféen i venner. Og så er den også sjov at drikke te af eller spise tomatsuppe af. Fik den for 10kr, den havde en del små skår, men efter et besøg fra en sort tus, så er der ingen, der ser det. P.s. Undskylder det støvede billede.
Tja, det er så størstedelen af mine elskede hårbøjler, nogen elsker mig mere end andre, som knaver sig ind i huden bag ørene, av av. Men de er alle flotte hver for sig, og alle har en lille historie bag sig. Har også måtte kasere utrolig mange fordi de er knækkede ( 3 af samme slags; var måske lidt optimistisk da jeg købte en ny hver gang).
Ville også lige vise et af de hundredevis af showbilleder, som jeg fik taget i Disnayland. Men det var så flot med alle dine fine figurer. Og albummet skulle jo fyldes ud. Stines far foreslog også at jeg bare havde filmet det hele, men en film kunne jo ikke komme i albummet. Billeder er os bedre end film :)
Min kæmpe ynglingsplakat. Venner, der spiser frokost på en skyskaber, efterligning af det berømte billede med arbejderene, men dette er meget sejere og pynter flot på min væg.
M&M's kostume, som en veninde og jeg lavede til et arrangement for børn, hvor jeg skulle dele M&M's figurer ud, synes faktisk vi fik lavet det ret godt :) Den bliver derfor stadig gemt bag på min dør, man ved aldrig hvornår man igen skulle få brug for sådan et kostume.
Og til sidst (denne gang) et billede af min natlampe, so jeg har haft i mange år, men den er da også sød. Peter plys er ikke forbudt bare fordi man er fyldt 18år. Men min lillesøster har ikke helt samme mening, hun mener at det er på tide, at jeg køber mig en ny. Men man kan ikke få nogen der er ligeså god.

2 kommentarer:

 1. Ej, du skulle da have vist et af nøgenbillederne med m&m kostumet på ;)
  Og ang. disney filmen, det var fordi det tog såå lang tid at se alle billederen, jeg havde ikke lige fået sorteret før fremvisningen ;)
  Og din søster holder bare snitterne fra lampen, den er jo både sød og praktisk. Måske skulle jeg finde min frem - den har bare anders and på ;)

  SvarSlet
 2. Haha, nej! Og det var heller ikke nøgenbilleder ;) Havde en top og shorts på, man kunne bare næsten ikke se dem ;)
  Haha, ja, det gjorde det. Min papirkurv her på computeren er også fyldt med billeder derfra, det var ikke alle der var blevet lige gode, og har ikke plads eller lyst til at gemme helt så mange billeder af det samme, men albummet skulle jo fyldes ud, og figurerne var så søde.
  Nemlig, det er lige hvad den er. Ja, god idé ;)

  SvarSlet