tirsdag den 13. marts 2012

Tyskland

Det sker en gang imellem, at jeg bliver inviteret med til Tyskland, og det er sket en del gange her på det sidste; dejligt. Det plejer at være rigtig hyggeligt.
Billederne her er fra da min familie inviterede mig med til Tyskland for at spise græsk mad og kegle. Hvis du ikke ved hvad kegling er, så kan jeg fortælle, at det minder lidt om bowling, kuglen er bare mindre og uden huller. Banen er smallere, og en lille smule bulet nedad så det er rigtig godt, hvis man kan få kuglen til at svinge lidt fra side til side uden den ryger i krøften. Og en anden forskel er, at man har 10 skud hver inden det er den næstes tur. Og så er det os lidt sjovt, at keglerne hænger i snore :P

I onsdags havde jeg fri fra seminariet (til en forandring, haha - ej, har haft tre fridage i sidste -og denne uge). Christina, som jeg passer børn hos havde spurgt mig om jeg ville med i Real for at handle. Hun ville gerne se om varene var så billige, at det kunne betale sig at køre derned en gang i ugen eller lignende. Vi var der i mange timer, og en af grundende var, at ingen af os havde en telefon, der virkede og hun havde glemt lommeregneren. Så det var svært at regne ud om det var billigere end derhjemme, da der jo ikke er 20kr's foskel, men måske bare 3-4kr i forhold til derhjemme.
Billigt eller ej, jeg fik i hvert fald købt en hel masse. Siden jeg er flyttet for mig selv har mit køleskab aldrig været så fuldt ;) Det ser os ret vildt ud, og det værste er, at jeg har lyst til at spise det hele med det samme, ikke kun fordi det er lækre ting jeg har købt, men også i frygt for at det bliver for gammelt.
Vi købte også begge en bakke jordbær, de duftede så godt, og var så fine røde og enormt store! De smagte meget godt, men ikke helt som dem man kan plukke om sommeren i Danmark ;)


Og så havde de smagsprøver på Philadelphia med Milka smag.
Det smagte overraskende godt, så sådan en røg der også lige ned i kurven.
Er lidt i tvivl om hvad Philadelphia egentlig er, har aldrig smagt originalen, men er det ikke en slags smørreost?? Ost og chokolade, hmm.. Lyder ikke så lækkert, men det smager altså slet ikke af ost.
Jeg kan ikke specielt godt lide nutella, så dette er den perfekte erstatning til mig, hehe ;)

3 kommentarer:

 1. Philadelphia er Tysklands svar på hvad vi kender som Buko .. så jo, det er da bare en smørost ;)

  SvarSlet
 2. Tak for hjælpen, hehe ;)
  Ost med chokolade, hvor kom den idé fra?? Men selvfølgelig - det er Tyskland, de putter efterhånden Milka i alt :P
  Jeg fortsætter nu med at spise det :P

  SvarSlet
 3. Hi! I just wanted to аsk іf you еver have
  аny issues wіth hackerѕ? Ϻy last blog (ωordpresѕ) ωаs hасked аnd I ended
  up lοsing seѵeгal ωeeks of haгԁ wоrk due to no back up.
  Do you have any solutіons to protеct againѕt haсkеrs?


  Feеl free tо vіsіt my ωebsite .
  .. http://brl.thefreecat.org/wiki/AnnetteGober

  SvarSlet