fredag den 26. august 2011

Min ferie

Nu er min ferie også endelig ved at være ovre. Ej, det er da skønt at have ferie, men det begynder da også at blive lidt kedligt i længden, især nu hvor de andre er i skole og på arbejde. Fik læseferie den 16. maj, blev student den 22. juni og har så haft rigtig ferie siden det. Dvs. jeg har ikke været i skole i 3½ måned, det må være rigeligt "sabbat år" for mig. Glæder mig til at starte på pædagogseminariet 1. sept. :)

Mange synes, at oprydning er kedeligt, men jeg indrømmer gerne, at jeg faktisk godt kan lide at rydde op og sortere mine ting. Så det har jeg da også brugt lidt af ferien på, op til flere gange faktisk, hehe. Har bl.a. fået sorteret alle mine skoleting, smidt ud hvad jeg aldrig skal bruge, og gemt det jeg ikke kan nænne at smide ud (endnu). Havde også en masse liggende fra folkeskolen. Man får jo ikke brug for det igen! De ting jeg har gemt fra folkeskolen har jeg måske brugt et stykke papir ud af hundrede af gennem gymnasietiden. Mit "motto" er, at man lærer det man skal bruge, så ingen grund til at gemme alt det gamle (dog med undtagelser, hehe). Nogle ting har man bare brugt så meget og så ofte, at man ikke helt er klar til bare at brænde dem endnu, ligesom med nogle af noterne blev til Sankt Hans ;)
Til venste i billedet ses to af mine scrapbøger, som jeg også har tilbragt en del tid med her i ferien ;)

Og så vil jeg da lige reklamere endnu engang for min salgsside. Synes det var lidt sjovt, at se på hvor mange besøgende jeg fik på bloggen efter jeg smed et link til bloggen ud på min facebookprofil.
Til hverdag er det ikke ligefrem den mest besøgte blog her i verden, men lidt er også bedre end ingenting ;) Har hele 11 faste læsere nu, hehe ;)

3 kommentarer:

  1. Du har bare at nyde din ferie, for alle os andre, der slider i skolen! Eller lav mine lektier! ;)

    SvarSlet
  2. Nu har jeg lige købt billig bland selv slik og så skal der ellers bare slappes af foran computeren/fjernsynet, heh ;)

    SvarSlet