tirsdag den 14. december 2010

Stjerneloft + sne = julestemning

Så blev mit smukke stjerneloft færdigt, eller det vil sige, at jeg ikke har mere hvidt stjernestrimlepapir, mon snart kvikly sætter det på tilbud? ;) Elsker mit loft, bare at ligge og kigge på det, hehe, har slet ike lyst til at pille dem ned igen, når julen er ovre. Tror der kommer lidt luft ind af den der ventilationsting det er vidst også det, der er meningen så stjerner bevæger sig hele tiden en lille smule. Så især nedefra er det smukt. Så kan man da næsten ikke andet end at komme i julestemning..

og da slet ikke, når ens have og resten af byen og omegn blev helt fyldt med sne igen, vil gætte på at der faldt 7-8 cm på lidt over en time, det var helt vildt så store snefnuggene var, blev helt hypnotiseret a at sidde og kigge ud..
hvor smukt..
Og tja, ellers er jeg igang med mit studieretningsprojekt, som er ved at tage livet og hele juleglæden fra mig, det er så frygteligt, og hvem har dog valgt at lægge det i slutningen af december, så man hverken har tid til at arbejde på julepakkeriet eller selv købe julegaver og anden julehygge. Så får man lov at sidde og skrive mens de andre bager pebernødder og brunkager, øv øv.. godt det snart er ovre, for det har da været noget af et mareridt og ikke for god vejledning.. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til klassens julefrokost på fredag :D

2 kommentarer: