fredag den 26. november 2010

Andet forventet?

Så er det vidst på tide med et nyt blogindlæg, det er svært at få det hele til at passe ind, når tiden er knap. Julepakkeriet (Syddesign) er gået i gang, og der pakkes julegaver til den store guldmedalje ;) ca. 50 i timen ;) kommer selvfølgelig an på hvad det er for nogle, store grille er ikke så sjove som små firkantede skåle, men jeg får da pakket lidt af hvert til firmaer rundt i hele landet, og det giver gode penge :)
Men det var egentlig ikke det mit blogindlæg skulle handle om denne gang; nej, ville faktisk skrive et lille indlæg om min knap så søde mor, som så heldigvis blev sød igen :)
Det startede med, at hun havde været over grænsen, og der købte hun en kæmpe smarties julekalender til mine tre søskende, men ikke mig!? Hun vidste, at jeg selv havde købt en, men det var da kun en lille nødssituration en, hvis jeg ikke nåede at komme over grænsen, se indlægget her. Ingen jul uden julekalender ;) Hun kunne godt se, og forstå, at jeg var en smule skuffet, og hun fortrød heldigvis også, at hun ikke havde købt en til mig også, så da hun i dag skulle ned og hente min søster på efterskolen kørte hun lige forbi og købte en til mig også, hvilket var rigtig sødt af hende, så nu er jeg glad og glæder mig til den første decemberpå onsdag :D

4 kommentarer:

 1. Fedt med julekalenderen! :)
  Tror jeg skal have en after-eight i år.. Den er utrolig lækker :D

  SvarSlet
 2. Ja, billederne bagpå ser virkelig lækre ud ;) Bliver som et lille barn, der ikke kan sove om natten, fordi man glæder sig til at åbne den, haha :D
  Uh, det vidste jeg slet ikke man kunne få ;) er ikke så vild med after-eight, men er sikkert på min lillesøster bliver helt vild, hvis hun ser sådan en ;)
  Og wee, du fandt ud af at lave kommentarer med navn :D Det burde de andre lære noget af ;)

  SvarSlet
 3. Natasia, det er kun dig der køber sådan en kæmpe Milka-julekalender som 'nødløsning', ha ha ;)

  SvarSlet
 4. Den var faktisk billig ;) Og kan da ikke gøre for at jeg er for kræsen til de helt billige ;) Men nu har jeg to :P De sidste to år har jeg ikke haft nogen, snøft ;( eller havde en stående sidste år, men spiste kun det første stykke selv, føj, og gav resten væk ;)

  SvarSlet