tirsdag den 3. juli 2012

Pizzasnegleprojekt

  Havde besluttet mig for at prøve at lave pizzasnegle. Men ville også gøre det lidt nemt for mig selv, så købte sådan noget dej, der bare skulle rulles ud med bagepapir under. Men dejen var rund og ikke firkantet, som de plejer at være!! Så besluttede bare at lave almindelige pizzaer af dejen..
 Nam, nam.. Pizza med skinke, pepperoni og ost :D Lige til fryseren til senere madpakker eller aftensmad, når jeg har travlt. Blev dog lige nødt til at smage et stykke inden resten kom i fryseren, den var goood :D
 Og så gik jeg ellers i gang med at lave min egen dej til pizzasnegle ;) Havde fundet en opskrift på nettet, og så byttede jeg selv noget af melet ud med grahamsmel, så det blev lidt sundere. Havde dog ikke læst hele opskriften igennem inden jeg gik i gang, de skulle nemlig hæve i halvanden time, og klokken var allerede lidt mange, så det blev ret sent inden jeg blev færdig, og det gik vidst heller ikke hurtigere af at jeg kun havde en meget lille kagerulle.
 Jeg tror nok, at jeg ønsker mig en større kagerulle :P
 Her er pizzasneglene lige inden den bliver rullet sammen. Havde pludselig ikke helt nok skinke og pepperoni, så måtte tænke lidt kreativt og fandt nogle coiktailpølser og noget helstegt pattegris. Det smagte heldigvis godt også.
Pizzasausen var en jeg købte billigt i rema, den var vildt god og tilpas krydret, den fik dog lige en tur med stavblenderen inden ;)
Var lidt i tvivl om jeg burde have puttet osten indeni, eller om det er rigtig nok, at den skal udenpå?!
 Og sådan så de ud, da de kom ud af ovnen ;) De blev gode. Skal dog have købt lidt oregano ;)

Og endnu flere færdige, der blev ret mange og klokken blev os mange, men nu har jeg forhåbentlig pizzasnegle til et godt stykke tid ;)

1 kommentar:

  1. Det ser vanvittigt godt ud!! Lækkert lækkert!

    SvarSlet