mandag den 2. juli 2012

Nye billeder

 Havde for noget tid siden selv malet nogle billeder og skrevet noget citater derpå, som jeg rigtig godt kunne lide.. Vidste bare ikke helt hvor jeg skulle hænge dem op henne. Men så fandt jeg på, at de bare kunne stå på min hylde over mit skrivebord, og synes faktisk det så ret godt ud ;)
 Sidst jeg var på genbrug med Anne fandt vi disse fire fine billeder. Da jeg købte dem var jeg ikke helt sikker på hvor de skulle hænge, men jeg tog chancen, fik alle fire billeder for 30kr. Ville egentlig have hængt dem et andet sted, men nogle af mine vægge er så svære at bore i, man skal bruge et diamantbor, og det er helt umuligt at slå et søm i, så valgte at hænge dem på en tynd skillevæg ;) Har i lang tid ikke vidst hvad jeg skulle hænge over kommoden, kunne ikke finde et stort flot billede til en ordentlig pris, så nu ser det altså sådan her ud. Min søster sagde dog, at det brune i kommoden og de sort/hvide billeder ikke passede så godt sammen, men skidt pyt, de passer til resten af stuen.
 Train kiss og high note
 Gare Montparnasse og Lunchtime atop a skyscraper
Og på badeværelset har jeg hængt to små povl pava billeder op :D de hænger kun med sådan noget tykt dobbeltklæbende tape, men det holder, dejlig nemt :D og pææænt

2 kommentarer:

  1. Der er da blevet fint!! Nu kan du snart heller ikke have flere frie vægge ;)

    SvarSlet
  2. Tak ;)
    Jo da.. fx bag døren i stuen og hele køkkenet, næsten ;) og øh... ;)

    SvarSlet