søndag den 27. februar 2011

NeglelakKER

En af mine bedste veninder gav mig et lille hint om, at de i Vila havde sat alle deres neglelakker ned til 5kr/stk. Skyndte mig at hive min søster med derned og så gik vi ellers shop amok :P
De havde virkelig mange at vælge imellem, og jeg valgte langt fra en af hver.. Synes selv jeg fandt rigtig mange fine, og til 5kr!! Det kan man da ikke gå forbi, normalt koster de 20kr stykket, så sparede rigtig mange penge. Og er for nylig blevet hel vild med at gå med fine neglelakker, og så valgte jeg lige at lave min meget lille samling meget større :) Håber, at kvaliteten er god, har ikke prøvet den her slags før.
Her er så et billede af hele min samling (indtil videre, hehe). Kan godt lide, når der er lidt at vælge imellem. De fire første er nogle jeg købte hos elf. :)
Jeg har endnu ikke prøvet nogle af de nye, men min søster købte 10 og prøvede en på hver finger ;). Jeg har så lige købt en for meget til at kunne gøre det samme :P hehe..


Ellers beklager jeg de manglende indlæg.. Har haft lidt travlt, men for lige at opdatere min uge, så har jeg været alt for meget i skole og arbejdet en del. Derudover har jeg været til storelegedagsmøde, passet børn, fået min SRP-karakter tilbage (hvilket ikke tog så meget tid, men gav ikke noget at skrive om her :( - men bestod da og lidt mere til, og så snakker vi ikke mere om det.. ). Fredag var matematik, som er min eneste time om fredagen, aflyst, så havde en fridag ;) Herligt, havde besøg af tre piger fra klassen - kan simpelthen ikke undværre dem en enkelt dag, haha.. Planen var, at vi skulle lave matematik, men det blev ikke rigtig til. I stedet så vi film og spiste nybagte meget chokoladefyldte muffins.
Og så er jeg startet på at se en helt vildt god serie; "The Big Bang Theori", det er virkelig morsomt :) Selvom jeg nogle gange mangler et par undertekster på de mumlende amerikanere :P

4 kommentarer:

  1. Fy*11 ;) Og husk lige, at du også har tœer, hvis du vil prøve alle farverne af :p

    SvarSlet
  2. Men det behøver vi ikke billeder af ;)

    SvarSlet