fredag den 18. februar 2011

Love Coolstuff

Coolstuff, som jeg er meget stor fan af, slog et link op på facebook, hvor man kunne sende en mail til dem, og det gjorde jeg så og nu har jeg så været så utrolig heldig, at jeg er blevet lovet et gavekort på 300kr til køb af deres mega seje produkter. Elsker virkelig alt derinde, hehe.. Nå, men den eneste betingelse var, at jeg lagde et lille bitte fint link til deres hjemmeside ind på min blog og skrev noget om nogle af deres produkter her på min blog. Det er meget nemt; kunne skrive en masse seje og positive ting om alle deres produkter hvis det skulle være, men har udvalgt et par stykker, som jeg sandsynligvis har tænkt mig at købe, den første er en RockAmp MP3-højttaler.
Er den da ikke bare sej? Den er lille og efter coolstuffs beskrivelse og anmeldelserne, så skulle den være rigtig god trods den lille størrelse. Og jeg mangler faktisk sådan en lille højtaler. Den kan også sættes i computeren :D Ellers vil jeg nok bruge den på terassen om sommeren og sådan nogle ting :) Den koster faktisk kun 119kr. Haps ;)

Det næste produkt jeg godt kunne tænke mig er denne Smarte Kageform:

Kan bedst lide rosen. Og elsker at bage (og spise kager, hehe). Så denne her er jo næsten designet til mig. Håber dejen er nem at få ud uden at kagen går i stykker :) Bliver spændende, glæder mig allerede.

Og sidst, men ikke mindst en Radioand ;)

Den er da bare ikke til at stå for. Og der er altid så stille og kedeligt, når man er i bad. Så jeg må da have sådan en og så er der endda termometer i den og den er selvfølgelig vandtæt. 129kr :)
Glæder mig til at få bestilt og coolstuff leverer virkelig hurtigt, så dejligt ;)

4 kommentarer:

 1. Det er de fedeste ting!! Jeg håber virkelig, du får købt dem!

  SvarSlet
 2. Du kan godt skrive dit navn, hehe. men dejligt med en kommentar :D
  Det bliver lidt mere end 300kr og porto, men de er så fine :)

  SvarSlet
 3. så der der radio and i en eller anden elektronikforretning i tyskland :P
  havde overvejet at købe den, hvis ikke det havde været fordi jeg ikke har et badekar ;)

  - ved ikke lige hvad det er profil er for noget xD men det er altså Signe der skriver :)

  SvarSlet
 4. Haha, fedt :D Jeg har ikke set den før :P
  Nåårrh, haha.. Troede det var Anne, fordi jeg lige havde sagt til hende, at hun godt kunne skrive anonyme kommentarer. Men dejligt med kommentarer fra dig :D hehe

  SvarSlet