tirsdag den 26. oktober 2010

Julestemning?!

Fik pludselig lyst til at forsøge mig med nogle julestjerner. Har aldrig rigtig kunne finde ud af at lave dem. Det plejer altid at gå galt, når jeg kommer til toppen. Og er perfektionist, nogle gange med en lille tålmodighed, så havde lidt opgivet. Men det kunne da ikke passe, at jeg ikke kunne finde ud af at lave julestjerner, så gav det en chance til og fik et lille tip af søsteren (hvilket ikke er tydeligt ud fra brugsanvisningen), og wupti så var den der ;) Den første var ikke lige den kønneste julestjerne jeg har set, men det hjalp hurtigt efterhånden som jeg fik lavet et par stykker, er allerede blevet ret hurtig til det. Men så var der ikke mere julestjernestrimle papir i posen.
Ja, jeg ved godt, at der sikkert er nogen, som synes det er alt for tidligt, men arbejder meget til jul, så der har jeg ikke tid til sådan nogen ting, så må man jo starte i god tid, og det er da altid hyggeligt at være kreativ :) Elsker at lave sådan noget papirting :P Kan os lave meget advancerede stjerneæsker og nu ogsåjulestjerne, som er meget mere simpelt :D
Mine mange julestjerner (som her på billedet ligger oven på den kemiaflevering jeg burde lave) skal bruges til et stjerneloft på mit lille værelse. Fik en hel kasse med røde og hvide julestjerne af en veninde sidste år til jul. På det tidspunkt kunne det ikke rigtig betale sig at hænge dem op før de skulle pilles ned igen, og skulle os først selv sætte snor i dem allesammen. Men i år skal jeg nok nå det, og så er samlingen endda blevet større. Glæder mig til det færdige resultat. Så snart butikkerne sælger billigt julestjernepapir, så står jeg klar med kortet ;)
Generelt, så er mit værelse meget oppyntet til jul, det ligner en tre julestuer på 9,5m2 :) Men det er nu så hyggeligt. Pakker os nogen af mine normale pynteting væk, så der er plads til det hele. Der er virkelig meget, det ser måske lidt roder ud, men det er jo kun jul engang om året og ja, det skal jo kun stå der en måneds tid. Ihh, kommer helt i julestemning :) som sikkert når at forsvinde igen inden julen nærmer sig.

2 kommentarer:

  1. Julestjernepapir kommer først på tilbud ugen op til jul - jeg taler af erfaring ;)
    Og så synes jeg da lige, vi skal kickstarte julen og bage brunkager! Jah jubii wee siger du, det kan jeg høre ;) Og hvis du nu alligevel synes det er for tidligt, så køber du bare Mummikagebageforme til mig, og så er kagerne ikke spor julede mere ;) Ok, så har vi en aftale ;) ;)

    SvarSlet
  2. Ja, det tænkte jeg nok :P Men har måske os nok stjerne indtil videre.. Ved egentlig ikke hvad det koster, når det ikke er på tilbud.
    Haha, ja, det sagde du os sidst ;) Det må vi gøre engang i november ;) Ingen brunkager til min fødselsdag ;)Ah, det var os smart, haha. Har jeg slet ikke set man kan få, men nej, det er heller ikke alle vores stikudforme, der er lige julede. Men duften af dem er i hvert fald ;)

    SvarSlet