onsdag den 27. oktober 2010

Hvad skal man vælge?

Manglede en sort trøje til en nederdel til brylluppet i weekenden, så tog ned i byen, lidt pessimistisk, da jeg ikke regnede med de havde noget som jeg kunne lide/bruge. Men der tog jeg grueligt fejl. Allerede i den første butik (Vila), som jeg trådte ind i fandt jeg noget, som jeg kunne bruge. Købte den ene og fik videre, kunne jo være, at det var noget bedre endnu. Fandt så også en i den næste butik ( kings and queens), og købte den så også, da jeg gerne ville pøve dem begge med nerderdelen til derhjemme. Men nu kan jeg slet ikke beslutte mig for hvilken en det skal være, de er så fine begge to. Den til venstre er den fra vila til 300kr og den anden kostede 150kr. Overvejede os hvilken jeg ville komme til at bruge mest bagefter, det er vidst lige meget / lidt. Nederdelen er os af skinnende stof, se billede nedenfor.. Den til højre er lidt mere mat stof, men hlt sort, selvom det ikke helt ses på billedet :)

3 kommentarer:

 1. Jeg kan bedst lide den nederste, som må være til højre på din skærm? Altså den hvor man kan se det hvide mærke ;) Men skulle du ikke have kjole på?! ;)

  SvarSlet
 2. Hehe, hov, da jeg lavede indlægget var de ved siden af hinanden i stedet for over hinanden som nu ;) Hmm.. Ja, den er os rigtig fin, med strut skuldre, men den ande skinner så fint :)
  Jo, skal have kjole på enten fredag eller lørdag aften og så dette outfit den anden aften ;)
  Hvad er så mest bryllupsmiddagagtigt, det her eller den korte petroliumskjole :)

  SvarSlet
 3. Det blev den billige, og den korte, ikke så skinnende af dem, så skal ned og bytte den anden i morgen ;)

  SvarSlet