onsdag den 30. november 2011

Handyman me

Sådan så det ud, da jeg forsøgte at samle min Ikea skammel. Det var meget sværere end det så ud.. Havde måske været nemmere, hvis jeg havde en ekstra arm eller to. Det var i hvert fald kun så langt jeg kom før jeg måtte opgive og ringe efter hjælp. Købte skamlen så jeg bl.a. kan nå op i mine meget høje køkkenskabe, haha.. Og nej, jeg er ikke dværg, men heller ikke to meter høj :P

Skamlen havde jeg opgivet, det samme med køkenstolen. Kunne simpelthen ikke få siddefladen og ryglænet på, det virkede som om stolen var helt skæv, øv. Nå men det lille fine sofabord kunne jeg heldigvis finde ud af at samle. :D og havde købt hele to af dem ;) kunne dog ikke få de skarpe kanter til at vente indad ved alle fire ben, hmm..

Ja, det er popcorn, hvilket jeg åbentbart heller ikke kan finde ud af.. De bliver altid brændte, og denne gang var det særlig slemt. Det var endda til den dreng jeg passede og ikke engang kun mig, ups..
Når min veninde Stine og jeg skal have popcorn får jeg ikke længere lov til at lave dem, hvorfor mon? Giver dem da bare indtil de ikke popper mere, gider ikke upoppede kerner :P

Nå, men noget jeg tilgængæld godt kan finde ud af er at sy - mere om det senere.

søndag den 27. november 2011

Ønsker

Engang for længe siden havde de denne fine trøje i Føtex reklamen, men kom aldrig derned. Men nu er den skrevet på min ønskeliste til jul :) Ønsker mig også en transperant skjorte. Min veninde havde en super flot mørkeblå fra Message.

Og indtil for nogle dage siden stod denne gine også på min ønskeseddel, men var så heldig, at jeg fik mig en inden jul :D Lige nu har den min fine sorte kjole på, som jeg købte i København og min sorte blazer. Og så lige en perlekæden; det er næsten helt 70'er agtigt :P

tirsdag den 22. november 2011

Gamle underholdende mobilbilleder

Så var det igen tid til at overføre et par billeder fra min telefon og over på computeren ;)
Så her kommer lige de første af dem :) (Nogle som ikke lige passede ind andre steder, men de er gode alligevel).
Dette er resterne fra det pizza, som en 8 årig dreng spiste helt alene en fredag aften, hvor jeg passede ham. God appetit af at være en lille tynd dreng, der vidste, at der var slik til dessert.
Der var heldigvis masser af mad, så jg fik også spist en god portion, mmm :D

¨
En sød ugle trøje jeg engang prøvede i føtex, når jeg ser billedet fortryder jeg lidt, at jeg ikke købte den, men den sad desværre ikke særlig godt. - Så sparrede jeg da de penge :P

Drømmebilen (for nogle år siden). Har været meget stor mariehønefan, som bloggens navn også antyder, og så denne mega nuttede bil, som jeg rigtig godt kunne tænke mig. Fandt så for nylig ud af, at den var flyttet fra Sønderborg, hvor jeg for lang tid siden ofte havde set den, til nybøl :P 

Hvorfor kalder man en dreng i en malebog for børn for Boris?? Spørger bare :P

Passer en fire årig pige, der havde valgt at komme sin dukke ind i ovnen, undrede mig lidt og spurgte hende derefter hvorfor, hvortil hun svarede fordi den ikke opførte sig ordentligt ;) Hmm.. Mon hendes forældre også gør sådan ved hende, eller har hun læst for meget Hans og Grete.

Dette billede er taget i starten af Oktober, ja Oktober. Det er simpelthen aaalt for tidligt med sådan noget julehalløj. Nu midt i november synes jeg det er okay at finde det frem, men ikke før :P Jeg har dog ikke fået købt mig en julekalender endnu, men det skal jeg have gjort. Nej, man bliver aldrig for gammel til sådan noget :P  

mandag den 21. november 2011

Mandag

Droppede badmintontræning (igen)... Har været i børnehave (praktik) i fem timer i dag, hvilket var lige tl at overkomme, men derefter seks timer på arbejde med firmajulegaveindpakning. Er total smadret nu... Så orkede ikke lige træning, der er også tusind ting herhjemme jeg skal have lavet, såsom skifte sengetøj, vaske op, støvsuge, sy kostume færdig, lave praktikdokument o.s.v. Så ikke meget tid til afslapning. Julen nærmer sig jo også så småt, så vil rigtig gerne have bagt en masse pebernødder ;)
Har vidst ikke fået vist jer denne lidt nye trøje ;) Den er fra H&M og var (ved en fejl) sat ned til 6 kr :D

Lidt tættere på. Den har en fin lille lomme på brystet og så er det en kort model. Troede egentlig ikke det ville klæde mig, men er overraskende glad for den ;) Og sikke fint laaangt hår jeg har :P

Dette er så et lille fremtidsprojekt til når julen er overstået og jeg igen får mere tid i hverdagen. Hvis nogen er i tvivl, så er det et armbånd lavet af en lynlås og blonder, det det lukningen har jeg ikke lige helt gennemskuet endnu ;)

Og se da lige engang de fine ugler, sådan nogle må jeg også lave engang, har vidst nogle filt rester i kælderen ;)

Pindsvinenålepude, sådan en må jeg også lave mig engang :D
Eller hvis du keder dig, så har jeg her nogle julegaveønsker ;)

søndag den 20. november 2011

Mine møbler

Nu kommer der lige et par billeder af lejligheden med møbler, beklager de få ord :) - Billeder siger mere end ord, ikke sandt? De første par billeder er fra de første par dage efter jeg flyttede ind :P
Mig på badeværelset ;)

Soveværelset set fra badeværelset :)
(Og nej, jeg har ikke barn, passer bare børn, og så er det meget praktisk med en trip trap stol)

Skab 1 :P Elsker min make-up (m.m.) hylde.. Sengetøj, håndklæder, sportstøj, plaider, kreative ting og nattøj :)

I midten er alt mit bøjletøj (og div. kostumer) og pæne sko samt en masse blade til kolde kedelige vinterdage eller til ved sranden om sommeren ;) Tingen til venste med de mange rum i er fra Ikea og er mega smart til strømpebukser m.m.

Til højre har jeg så alt det tøj jeg bruger mest ;) og en kæmpe kurv med alle mine tørklæder.

Køkkenet og en fin wallsticker. Det er min søster, der har sat alle de mange magneter på køleskabet. Sådan ser det ikke helt ud mere.

Spisbordet. Har skiftet pæren i lampen til en, der giver et lidt hyggeligere lys :)

Vindueskarmen med lys og blomster (tak bedsteforældre).

Knage i gangen til mine mange tasker.

Sovesofaen fra mit gamle værelse og de to nye sofaborde. Fik et stort tæppe til fødselsdag, det får I lov til at se senere.

Min seng med sengetæppe, købt til 80kr i Ikea. Er dog lige 1m for langt, så skal lige have det under symaskinen - engang..

Så kom hylden op, dog stadig lidt tom..

Min væg i stuen. Mit seje fjernsyn, der kan drejes mange grader, så man kan ligge i sengen og se fjernsyn også. Friends plakat <3 og indflytergaven fra mig til mig (uret).

onsdag den 9. november 2011

Flytningen m.m.

Her er mine mange flyttekasser så lige blevet løftet op i lejligheden. Og nissen skulle også med :) Den har efterhånden siddet på mit værelse i mange måneder. Ikke fordi jeg starter med at julepynte så tidligt, men fordi det er en jeg selv har syet og venter på, at min mor får strikket en trøje færdig til den. Jeg kan mange kreative ting, sy og male m.m. men lige det med at strikke er jeg aldrig blevet fanget af/ blevet god til. Det er også kun for gamle mennesker, ikke? Ellers lidt facts omkring flyttekasserne, så kom jeg vidst til at pakke størstedelen med lidt for mange tunge ting. Sådan en flyttekasse er altså ikke særlig stor indvendig og bliver meget hurtigt fyldt og endnu hurtigere tung. De var heller ikke pakket så en kasse var bdeværelse, en tøj og en (/syv) køkken, men blandet hulter til bulter.

Det første der blev båret op i lejligheden og skulle samles var mit kæmpe skab. Ikea model med tre skydelåger, hvoraf den ene er et spejl <3. Købte det meget billigt på gardens loppemarked og det fejler næsten intet. Det tog dem godt nok lang tid at samle, men fint blev det. Oprindelig havde jeg tænkt, at det skulle stå op af væggen til badeværelset, og spærre den ene af de to dørre derud, men det droppede jeg igen. Hvilket jeg er rigtig glad for. Hvor det så kom til at stå kan I se på senere billeder :)

En del af flyttedagen blev også brugt på at vaske op. En del af tingene var ikke helt rene efter de havde lagt i aispapir i flyttekasser i kortere eller længere perioder, så det fik lige en tur i baljen. Og ja, jeg har iført mig noget behageligt flyttetøj, der kunne tåle at blive beskidt og uden at jeg ville fryse.

Mit gamle værelse, som her næsten er helt tomt, en smule sørgeligt. Der var kun lige nogle få ring tilbage, bl.a. min vægbeslag fra fjernsyn, som jeg ikke kunne få ned, min friends plakat som ikke kunne være i en flyttekasse og noget bøjletøj som helst ikke skulle blive krøllet. Min telefon fik også lov til at blive hængene, da jeg ikke vil betale for fastnet telefon det nye sted. Er der nogen der ved, om man kan have en telefon, der kun virker den ene vej. Det vil sige, at folk kan ringe til mig på den og jeg kan tage den, men ikke ringe om til den. Synes det ville være meget smart hvis min mobiltelefon var væk, glemt eller uden strøm..

tirsdag den 8. november 2011

Projekt Charmander

 På billedet til venstre ses det færdige charmander kostume.. Ikke det jeg har lavet (desværre), men forhåbentlig sådan som det jeg laver kommer til at se ud, når det engang er færdigt. Indtil videre har jeg fået lavet øjnene og kløerne. Har købt en orange trøje og matchende bukser, som så lige skal syes sammen det rigtig sted, så det bliver en fin, og dejlig blød jumpsuit. Halen er et lidt større projekt, nogle gode forslag til hvordan den kan blive stor, og ikke tung, men stadig stritte opad?!
Glæder mig til at vise jer billeder af det færdige produkt :D

Orange hoodie til salg!

Er ved at lave et charmander kostume til en af mine venner, og købte derfor denne orange trøje. Men den matchede desværre ikke helt bukserne, og størrelsen var heller ikke helt optimal, så derfor prøver jeg nu at sælge den :) Der sidder stadig skilt på, og den er selvfølgelig derfor ubrugt.
Det er en størrelse L
(Og ja, man kan godt sende den retur, men det vil jeg kun tjene 14kr på, så det kan ikke rigtig betale sig.)
Pris 150kr, eller giv et bud :)

mandag den 7. november 2011

LEJLIGHEDEN (uden møbler)

Her får I lige et par billeder af det tomme vidunder, haha.. Er virkelig glad for, at jeg sagde ja til lejligheden og alle er positivt overrraskede, når de ser den. Den er os så fin, og der har slet ikke været problemer med at bo i dette kvarter/ denne ghetto, hehe :P Lige med undtagelse af en lille sjov historie om en dørmåtte. Den får I lige; Lige fra da jeg flyttede ind hang der en dørmåtte på glænderet uden i min opgang, efter en uges tid hang den der stadig, og jeg kom frem til, at så måtte den tilhøre dem, der havde boet i min lejlighed før mig. Så jeg tog dørmåtten og lagde den foran min dør. Men så skete der noget meget mystisk, dagen efter var den hængt op igen. Og det var altså ikke fordi der var blevet vasket gulv. Ingen af dem på 2. sal har en dørmåtte. Jeg lod den hænge, en uges tid efter fortalte jeg det til min grankusine, som var på besøg. Hun lagde måtten ned foran min dør for anden gang. Gæt engang - det samme skete igen. Underligt, hvorfor gider min nabo have en dørmåtte, men ikke bruge den? skal den bare hænge der og "pynte"?
Her er så mit fine køkken, som ikke er midt i stuen, hilket jeg rigtig godt kan lide. Det er lidt gammelt, men funktionelt og praktisk med en masse skabsplads til alle mine tusind køkkenting. Ovnen og køleskabet er også næsten nyt ;) Har lige fået af vide, at jeg gerne må male lågerne, hmm.. Hvilken farve??

Stuen set fra entréen ;) dejlig stort og lyst. Køkkenet er rundt om hjøret til højre. Gardinerne + lamellerne fik jeg af de tidligere ejere, takker mange gange ;)

Badeværelset. Også dejlig stort (større end min venindes, som har en tre værelses). Der er dør derud til både fra soveværelset og entréen.

Soveværelset set fra badeværelset. Også en god størrelse ;)

Regner med snart at vise jer nogle billeder med møbler ;)

14.oktober

Ja, det er et stykke tid siden. Det sagde den mindre glade dame på posthuset også, da jeg afleverede en seddel om permanent adresseskift for et par dage siden. Men men, bedre sent end aldrig ikke sandt?
Nå, men den 14. oktober var en fredag, og den dag jeg kunne hente nøglerne til min lejlighed. Havde projekt i skolen, og det var heldigvis ikke så svært at overtale min gruppe til at holde fri (/arbejde hjemmefra) denne fredag. Så hentede nøglerne lidt over elleve. Gik straks op i lejligheden, kiggede lidt rundt, lavede et glædeshop og tog så tilbage til mine forældres hus for at hente de rengøringsting som min mor havde stillet klar til mig. Min mormor havde været så sød at komme og hjælpe med at gøre den ren. Det var ikke fordi der var specielt beskidt, men synes det er meget rart, at man ved at det er blevet gjort ordentligt inden man begynder at flytte alle møblerne derind.
Billedet herunder er den støvsuger, som jeg fik i morgengave af mine forældre :D Lige hvad jeg manglede :D (den har en fin rød farve, kassen snyder bare).