tirsdag den 29. marts 2011

Roskilde :O

billede lånt fra ibyen.dk
Nej tak, siger jeg bare... Og det er der rigtig mange af mine klassekammerater, der ikke forstår, så nu vil jeg da lige gøre som min veninde Julia har gjort; hun kom nemlig med fire rigtig gode grunde:

* Tanken om at tilbringe en uge uden velfungerende bad og tolet er ikke særlig tiltalende.
* Musik er ikke min allerstørste interesse
* Man kan sagtens have det sjovt og drikke sig fuld herhjemmefra.
* Jeg bliver forhåbentlig student til sommer, og har ikke lyst til at tilbringe min studentertid på Roskilde.

Mange regner det som en selvfølge, at alle bare skal på Roskilde. Det skal jeg bare ikke. Så nu har jeg forsøgt, en gang for alle at forklare jer, hvorfor jeg ikke skal med.

Men fedt for dem, der tager afsted, for de får da sikkert en oplevelse for livet og en masse socialt samvær. Er vi de eneste som har det sådan med Roskilde?

mandag den 28. marts 2011

Ugler og ure

Fik da vidst aldrig vist jer mit ugleur, som jeg købte på Ebay, så her kommer det :)
Se engang hvor fint det er ;)
Uglerne er efterhånden ved at overtage mariehønernes plads.
Som en veninde sagde, så er ugler også lidt sødere, mere neutrale og ikke så barnlige eller noget i den stil.. Hmm. Ved ikke helt om je er enig i det hele, men de er søde.
Har ikke lige besluttet mig for om det skal i en halskæde eller hvor det skal bruges. Det er ret tungt. Ved godt det er en nøglering, men alle ting, der sidder i et nøglebundt bliver virkelig hurtigt ridsede og grimme, og det vil jeg helst ikke udsætte den søde lille ugle for :)
Og hvis I ikke allerede har opdaget det, så elsker jeg skøre ting og ure :D <3


Kan faktisk ikke lige huske hvor jeg fandt denne, men synes i hvert fald, at den er rigtig sød, og den kunne måske bruges som tryk på et eller andet ligesom den jeg har på min uglepude, som jeg har vist jer på en af de allerførste indlæg :)

søndag den 27. marts 2011

Job til dig

Hvis du keder dig rigtig meget, så har jeg da et lille job til dig ;)
Det er meget simpelt, kopier dette billede over i paint og brug viskelædderet eller lignende til at fjerne alt det sorte rundt om figuren, og send det tilbage til mig, når det er færdigt ;)
På forhånd tak :)
Det er faktisk et billede, som jeg har taget af min søsters hættetrøje, som hun fik i julegave. Jeg kan desværre ikke selv skaffe mig sådan en trøje, og må ikke få hendes, øv øv.. onde søster :P
Nå, men så har jeg altså tænkt mig, når det sorte er væk, at printe den ud på mit seje papir, og så stryge det over på en T-shirt ;)

lørdag den 26. marts 2011

Rosetop

Fandt denne virkelig flotte top på min søsters værelse og haps, så var det min ;)
Eller var det måske ikke lige helt sådan det var ;)
Min søster har fået/lånt den af en af sine veninder, og havde den på i byen sidst (hvor jeg forresten var så sød at stå op og hente hende midt om natten - så er man vidst ved at være gammel :P )
Nå, men jeg ville da lige prøve toppen, og tænk engang den passede helt fint, så nu skal jeg bare lige have hende overtalt til at låne mig den ;) Tænkte at jeg måske kunne have den på til den 20 års fødselsdag, som jeg er blevet inviteret til :) elsker den allerede, se lige de fine blomster. <3
Kunne desværre ikke helt læse mig frem til hvor den er fra, der stod noget stråskrift, hvilket jeg tydede til "liguid", hmm.. det er der vidst ikke nogen tøjbutik der hedder eller hva'?!




Se da bare hvor den klær' mig, søster! be om ;)

torsdag den 24. marts 2011

The Big Bang Theori

Hvis du har set serien vil du, ligesom mig, elske dette indlæg, hvis ikke vil du sikkert synes jeg er skør :P
Men... Jeg har i et stykke tid set en mega sej (og nørdet) serie; "The big bang theori"
Det er som de fleste serier lidt svært at forklare hvad det handler om, men det er sjovt, I skulle ta' og se det.
Kan være I bliver fristet efter at have set de her seje billeder :)

De tre hovedpersoner <3
Sheldon, Penny og Lennert, og der er to mere, som også er virkelig sjove :P

Skuespillerne har de sejeste T-shirts. Ønsker mig dem allesammen :D
Denne viser en leg de ofte leger, en avanceret og sejere udgave af sten, saks og papir.


Den sang som Penny skal synge for Sheldon, når han er trist/syg.

Hehe.. Sheldon's word, når han bruger ironi :P haha, unden at rynke en mine.

Sådan banker Sheldon altid på Pennys dør, som bor i opgangen overfor.
Sheldon har generelt mange skøre vaner.

Hahah.. Elsker den scene, jeg citerer: "Go Lennart" Haha...
Nej, ifølge Sheldon betyder det ikke Looser, men sødt ment, eller hva'?

Sådan en T-shirt er da også for sej :D Tror jeg skal have købt noget mere af det der T-shirt tryks papir :P hehe.. Min far ødelagde lige det ene ark i dag da han skulle printe noget i farver! ud for mig, hvilket blev til sort/hvid.. Nooo! Så sagde han, at han måtte prøve igen, er han klar over, at det papir koster 20kr/stk? :O

onsdag den 23. marts 2011

Noget at se frem til

Ja, det er lige hvad I har. Jeg har nemlig en hel masse gode billeder på min mobil, men kan ikke få dem over på min computer.. Plejer ellers godt at kunne finde ud af sådan noget. Men nu har jeg fået ny telefon, og så driller det :P Men glæder mig til at de endelig kan komme på bloggen. Det er jo ikke lige altid man har sit kamera med, selvom mine klassekammerater nok ville være uenige i den sætning, haha :D
Elles har her været lidt stille og jeg har haft travlt :P Bl.a. med terminsprøver, som gik ganske udemærket og så har jeg skrevet AT om klimasatellitter, skal afleveres mandag og så er det sidste stykke tid før læseferien forhåbentlig forholdsvis stille. På fredag er det Weib-Tour, der er AGS-pigernes årlige fest, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. 3.G'erne (mig) har en tradition for at klæde sig ud og min klasse har valgt et hulemandstema. I starten var jeg ikke så positiv, men nu er jeg sikker på det bliver sindsyg sjovt :D
Og så stødte jeg lige på noget helt andet, som jeg må prøve :D
Det hedder "light painting" havde aldrig hørt om eller set det før, det ser mega sejt ud. Kunne umiddelbart heller ikke lige få mit kamera til at indstille sig på det rigtige..
Det går da helt fantastisk med teknikken for tiden :P
Det skulle ifølge en veninde være utrolig simpelt og man skal bare sætte lukkehastigheden langt ned på kameraet, 10-15 sek. Så trykke på knappen og derefter "male" med lyset, fx en lommelygte omkring personen i et mørkt lokale. ;) må prøves!

tirsdag den 22. marts 2011

wee

GALLAKJOLEN ER KØBT!!!- mere info senere ;) wee!

mandag den 21. marts 2011

Konkurrencedeltager

Jep, jeg deltager for første gang i en konkurrence i blogverdenen.
Man kan vinde 5 neglelakker og et gavekort til H&M
- helt sikkert noget for mig <3 pletskud :P
Håber jeg vinder :P Hvis du også vil deltage, så se her :)

fredag den 18. marts 2011

H&M ønsker

Opdagede lige at H&M har fået en hel masse fine nye ting, som jeg godt kunne tænke mig nogle af, her kommer så lige de fire bedste i vilkårlig rækkefølge:
Denne fine top, i den korte model, har set den mange gange i den lange model, men den gider jeg ikke have :P Denne her er lige perfekt og har mit ynglingsudsnit som jeg tidligere har lavet et lille indlæg om :)
Kan dog ikke så godt lide den lyserøde farve, men hvis den nu var blå, grå eller sort, så var den lagt i kurven med det samme. H&M kører vidst også med en del rabatter for tiden.

Og så kunne jeg også rigtig godt lide de her små sko. Eller stilletter :P de er rigtig sommerlige og søde med sløjferne og elsker også den blå farve :D til mig tak, be om udsalg ;)

Og så sådan en fin lille mørkeblå sag ;) Det kan man altid bruge og så elsker jeg striber. Udskæringen og længden ser også helt fin ud og dejlig blød, haah..

To i en ;) hehe.. Jeg kunne virkelig godt tænke mig både top og short. Toppen er den samme som den øverste lyserøde bare med disse fine sommerlige blomster. Og shorts kan man da heller ikke få nok af vel? Ikke helt hvad min bedste veninde sagde. Jeg købte måske også lige rigeligt med shorts sidste år. Men dem her kan man jo have på i skole i modsætning til de helt korte jeg har mange af :)


Og så bare lige en sidste lille bemærkning, så er har jeg overtået alle mine terminsprøver, og synes selv det gik rimelig godt ved dem alle, er spændt på at se om lærerne er enige. Og så opdagede jeg lige, at der faktisk er under to måneder til at jeg har sidste skoledag/ læseferie :O sygt.. heh

torsdag den 17. marts 2011

rædselsslagen

Dette indlæg får IKKE noget billede! Det handler nemlig om noget jeg virkelig hader og er mere eller mindre bange for.. Nærmere rædselsslagen, føj!
Jeg var egentlig i gang med at lave noget fornuftigt; at skrive læse lidt til mit AT..
Har lånt forskellige bøger og blade på biblioteket, bl.a. et illustreret videnskab, som jeg normalt godt kan lide at læse, men denne gang har det et stort tema om edderkopper også, føj!
Kan slet ikke bladre i det i frygt for at se noget, jeg slet ikke har lyst til.. Kan næsten ikke holde ud at have bladet liggende på mit værelse, har en eller anden sindsyg frygt for at de bliver levende og kravler ud af bladet. Måske er det lidt overreageret, men min frygt er virkelig stor, og kan ikke bare få billederne ud af hovedet igen med det samme.. Bare jeg ser en sort fnuller på gulvet springer jeg nærmest op på en stol.
Er det kun mig der har det sådan eller er det en generel pigefrygt?

tirsdag den 15. marts 2011

My sister

Tja.. Så blev det vidst tid til et lille indlæg om min søster.. Ser hende efterhånden ikke så tit eftersom hun er på efterskole, men her er der da lige to fine billeder af hende, de to nyeste af slagsen..
Ja, det er så min søster ;) Hun er lidt af en hippie, eller måske ikke.. Det er et billede, hvor hun har fået snoet omkring 102 dreadlocks udenom hendes eget hår. Og lagt en fed make-up. ;) fordi de havde et stort danseshow på skolen, hvor hun havde en af hovedrollerne som den ondeste heks. Smile kan hun åbenbart heller ikke, eller var det måske fordi jeg legede paparatzi mens hun spiste kage?! :P
Nu skal vi snart ned og se deres musical; spændende. Der har hun fået rollen som kortspil
(Alice i eventyrland, vidt i deres egen udgave).
Og her er så et fint billede, synes jeg, hvor hun faktisk har en del af mit tøj på, hmm.. Nå men den fine lange grå top med den søde påfugl solgte jeg til hende for en meget lille pris, havde kun brugt den ½ gang selv, synes ikke den sad så godt på mig, men det gør den til gengæld på hende. Tørklædet er også mit, det får hun skam ikke. Det var kun til låns i nogle få timer. Cardiganen eller hvad det nu er er noget lækkert arvegods fra grankusinen; synes virkelig den klær' hende.
Savner hende faktisk en lille smule, nu er det også ved at være længe siden jeg har set hende ;)

torsdag den 10. marts 2011

6*Magrethe m.m.

Som tidligere nævnt er min ynglingsfarve tydeligt nok lilla :)
(kan dog også godt lide rød, som mariehøner).
Jeg har planer om at flytte hjemmefra om forhåbentlig ikke alt for længe, dog heller ikke inden for de kommende måneder. Dvs. jeg har søgt en lejlighed, men der er ikke så mange af den slags, så der kan sagtens gå noget tid endnu. Det haster jo heller ikke mere end det jager ;)
Men når man nu, ligesom mig, har planer om snart at flytte er der lige pludselig en hel masse ting man står og mangler og ønskesedlen er blevet kilometer lang. Jeg satser ikke på, at jeg får alt foræret, så man kan ligeså godt så småt begynde at samle lidt. Jeg har nogle få ting i forvejen, fx termokrus i massevis, dog ikke mere end par af to :P men i dag var min mor og jeg så i føtex, hvor de havde sat alle deres lilla Magrethe skåle ned til langt under halv pris. Haps! Det har længe været noget af det, som jeg i lang tid har kigget på, og tænkt, at dem ville jeg gerne når jeg engang skulle flytte - snart :)
Der var dog nogle enkelte størrelser, som de ikke havde, men fik seks stk. De havde også en 6 liters, men det er måske lige i overkanten, når man kun er mig alene :)
Og så fik jeg mig også lige købt en matchende opvaskebalje, da jeg nok ikke regner med at skulle have en opvaskemaskine :P
og forresten købte jeg da også et skærebræt og to skeer, billig billigt :) Så kan inspiration m.fl. godt pakke sammen i forhold til de her priser.

farven ser dog lidt mørkere ud i virkeligheden, men de er så fine.

lidt legebarn er man vel :P

opvaskebaljen

og til sidst, skærebrættet.

tirsdag den 8. marts 2011

Pandekagedag

I dag er det officiel pandekagedag.. Har godt nok ikke fået pandekager i dag, men har aftalt med en veninde, at vi udskyder det til fredag :) de gode fra det søde liv med vaniljeis, mmm :D
Men ville da lige vise jer et par billeder fra sidst jeg fik pandekage. Du tænker da nok, det er ikke pandekager, men vafler.. Men nej, det er rent faktisk pandekager i et vaffeljern.. De blev ikke specielt sprøde. Min mor gad åbenbart ikke lede efter en vaffeldejsopskrift, så hun lavede den sædvanlige pandekagedej og satte mig i gang med at lave dem, lækkert ;) Med lidt is til smagte de helt fantastisk, og den stak jeg fik lavet ligenede næsten noget Rasmus Klumps mor havde lavet :P

mandag den 7. marts 2011

Make over

Synes min bagside/top af computerskærmen.. Hvad hedder det.. Forside?! nå men den side var i hvert fald lidt kedelig at kigge på og blev meget nemt fyldt med fedtede fingre, som ikke så slet kunne komme af igen ;). Jeg ledte så bl.a. på ebay efter et laptop skin. Jeg fandt en del søde, men de var allesammen virkelig dyre. Så ledte jeg efter noget laptop skin printerpapir, så man kunne printe sin egen, men det eksisterer vidst ikke - endnu :P Så fik jeg endnu en god idé. Havde for et stykke tid siden købt nogle lilla cykel klistermærker i Kvikly til 5kr, som jeg endnu ikke havde fået sat på min cykel (fordi den skulle vaskes først). Så jeg lavede noget dekopageagtigt på min computer med dem. Synes selv, at resultatet blev ret godt, se;

søndag den 6. marts 2011

old one

Har da vidst helt glemt at vise jer, hvad jeg købte hos coolstuff, så her kommer det.
Min fine lille højtaler, som jeg er meget glad for og som kan spille overraskende højt.
Mine veninder grinte lidt af den da de så den, de troede at jeg havde fået to store, og så var det bare sådan en lille FIN én ;) hehe.. Er meget glad for den, og bruger den især, når jeg ser film på min computer, hvor lyden normalt er meget svag.

Og så denne mega seje radioand <3 Elsker den allerede. Nu er detmeget sjovere at være i bad på de tidlige morgener :)

Men hov, hvorfor er der to radioænder? Den første jeg fik var desværre defekt, d.v.s. den ene knap var i stykker og dermed var den noget af en batterisluger. Jeg skrev til de søde coolstuff folk og de sendte mig straks en ny, og jeg sagde farvel til den første radioand :)


Og så købte jeg denne bold, som kan hoppe/slå smut på vandet ved strande om sommeren. Skulle jo bruge de sidste penge på et eller andet og besluttede mig så for at sådan en sikkert kunne være meget sjov, har ofte set andre, der har dem. Ellers bliver mine brødre nok ellevilde, hvis jeg giver den til dem :P Så kan det være de opfører sig pænt et stykke tid :P hehe..