onsdag den 29. september 2010

SKOd

TIL SALG !!
Øv øv, havde set sådan nogle virkelige fine blå sko inde på H&M's hjemmeside, som jeg desværre ikke kan vise jer et billede af lige nu, da de er udsolgt. Men så havde jeg så bestilt dem gennem min gode veninde Stine, men hun var så kommet til at bestille de forkerte blå sko; forstår godt hun har kunne tage fejl, de ligner hinanden lidt, og hun stod meget tidligt op for at fange dem. Men det er stadig lidt øv, de andre var pænere, sandsynligvis bedre kvalitet og blå snørrebånd. Størrelsen passede heldigvis, det er altid lidt af et sats ;) Så nu er de altså til salg, da det ikke kan betale sig at sende dem tilbage.

Det er en størrelse 38, og du må få dem for kun 35kr. (Normalpris 80kr, selvom jeg gav 40kr + porto)
Hmm.. Hvis ikke jeg kan få de andre, kan det egentlig godt være, at jeg beholder dem selv, de er lidt fine, bare ikke sammenlignet med de andre og mangler ikke to par blå sko...

tirsdag den 28. september 2010

Den fødte havemand (NOT)

Jeg havde en ca. 6 år gammel blomst stående i mit vindue, som var gået lidt i stok eller noget lignende og var blevet ret snoet, fordi den groede ud mod sollyset og så vendte jeg den om, når det blev for slemt, men nu kunne min mormor ikke holde ud at se på den mere, når hun kom på besøg. Jeg havde vidst også spurgt hende hvilken plante jeg kunne have, som ikke krævede ret meget vand og som ikke voksede sig helt op i gardinerne på få måneder. Så i går da hun kom forbi havde hun købt tre nye søde små planter til mig; det var rigtig sødt af hende :) Så jeg måtte straks ud og plante min fine potte om. Tog ikke lige et billede af det, men det så faktisk ret sjovt ud, da jeg hev de gamle blomster op af potten, der var nærmest ikke noget jord, kun rødder.

Men se så lige det fine resultat, det tog ret lang tid og var bestemt ikke nemt, måske også fordi jeg ikke er så meget for at få jord på fingrene og de handsker jeg havde på var alt for store :P Mængden af jord var også lidt svær at få til at passe. Men det blev faktisk meget fint, var bare så dum at jeg kom til at knække to af bladende på den miderste ikke stikkende kaktus agtige ting, og det er vist ikke sådan nogen, der bare lige vokser ud med det samme igen, øv øv.. Der rendte så også jord ud over alle sider, da jeg gav den vand første gang. Men nu må jeg se om jeg kan huske at passe den :) (Der var oprindelig fire blomster i den anden krukke, men to af dem visnede ret meget og de var ret høje, så dem klippede jeg af ved roden, ja, jeg er da bare den fødte havemand (not)).


mandag den 27. september 2010

Safari Zebra

 Skolen havde fødselsdag og dagens tema var safari, så jeg ville klæde mig ud som Zebra ;)
Så fandt alt mit stribede tøj frem og tog det hele på, syede også lige en hale og et par ører ;)
Mariehøner er desværre ikke så safariagtige ;)
 Men det var nu en god dag ;)

søndag den 26. september 2010

Kagetid, altid!

Dette tilbud kan man da ikke sige nej til :D De smager bare så godt, og er faktisk ved at være længe siden jeg har fået en af disse, så har lavet en lille kagedate med en af mine bedste veninder Stine :)
Ja, der er vidst ikke så meget andet at sige, så det blev et kort indæg. Hvis du er fristet, så er tilbuddet fra denne uges føtex avis :P

lørdag den 25. september 2010

Call me !

Jeg har da helt glemt at vise jer et billede af den telefon, som jeg for nylig købte på Sønderborg Gardens loppemarked (hvor mine brødre spiller :P ). Gav hele 10kr for den, og den virker! Der står bagpå, at den er købt i marts 1990, så den er faktisk ældre end mig. Og mærket er lady ;) Den er så fin; får bare et mega chok hver gang den ringer, fordi ringetonen er så høj, og man kan ikke skrue ned :P Har så også efterfølgende fundet ud af, at der faktisk nærmest ikke er nogen, der ringer til mig på vores fastnettelefon :P Men så kan jeg jo ringe til dem fra den og spare penge på mobilregningen :P .
Men her får I lige et billede, dog fra inden den kom op at hænge.

mandag den 20. september 2010

Jeg vil ikke bo i København!

Kan "snart" til at vælge en videregående uddannelse, men det er bare så svært! Nok mest fordi jeg ikke helt ved hvad jeg vil. Men vil helst ikke læse noget uden for syddanmark. Synes det er for tidligt at flytte så langt væk, men man burde ikke undgå nogle uddannelser p.g.a. uddannelsesstedet :( Fx lyder farmaceut meget spændende, uddannelsen kan tages i Odense, det kan jeg godt gå med til, men når man så er færdig kan man kun få arbejde i København eller på et apotek (og det er ikke lige drømmejobbet), vil gerne noget med forskningen af medicin, men vil ikke bo i København resten af mit liv! Brugte ug's studievælger, som faktisk var meget godt lavet, men endte alligevel med sygeplejerske, da jeg afskår alle de andre, da man kun kunne læse dem i Ålborg eller København.
Så frister sygeplejerudddannelsen i Sønderborg lidt mere, men ved slet ikke rigtig om det er noget for mig, er ikke så glad for klamme ting og blod.. Jeg synes virkelig ikke jeg er klar til at efterlade alt i her og flytte til hovedstaden, man skal jo også kunne glæde sig til at komme til storbyen og der er bare alt for mange ubehagelige ting derovre... Lyder sikkert som en gammel dame, men jeg kan godt lide at bo, hvor jeg gør, eller vil selvfølgelig meget gerne snart flytte hjemmefra, men ikke alt for mange km væk.
Har altid også godt kunne tænke mig, at være pædagog, men hvad med mine ynglingsfag, matematik og kemi ?! Hmm... HJÆLP! Hvorfor er der ikke bare nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal? :P

søndag den 19. september 2010

Fortjent folænget weekend

Vil lige starte dette indlæg med at prale en lille smule ;) :P for... :
Jeg skal kun i skole i 10 minutter i morgen :D
- Har ikke dansk i lige uger, matematik er arbejd selv/fri og så er resten af timerne aflyst fordi der er SRP vejledningscafé... Så dte kan man vel nærmest kalde en fridag.

Men synes nu også jeg lidt har fortjent det.
Har passet børn nærmest hele weekenden, først fra lørdag morgen kl. 9 og indtil søndag kl. halv to og så igen fra halv fire til halv seks. Det har været sjovt, men også ret hårdt/ trættende :)
Så har brug for at sove længe :D og pleje den vabel jeg fik på hånden, fordi jeg skulle tage en 200 grader varm plade ud af ovnen; havde en tyk grilhandske på, men opdagede ikke lige, at der var et hul mellem tommel og pegefinger, så pladen gik lige derind og brændte en vabel, av av.. De burde havde advaret mig :P
(Kunne ikke lige finde et billede, der passede til dette indlæg :P Har nogle søde billeder af børnene, men de får ikke lov at komme ind her denne gang :P .)

torsdag den 16. september 2010

Ikke noget mere relevant

Vildt hår efter en lang cykeltur med modvind..
En kedelig dag, der egentlig ikke er andet at skrive om, end en selv. ;)
Eller kunne også afsløre et af mine små snydetricks; det sker ofte at jeg ikke har så meget tid til at skrive på bloggen, men så når jeg endelig har tid, så får jeg ofte skrevet 2-3 indlæg, men så kan man jo bare få blogger til at udgive dem de følgende dage, så det ser ud som om man flittigt passer sin blog ;)
Men så nogle gange, når jeg vil udgive et blogindlæg med det samme, så passer tiden da slet ikke, for nej, jeg sidder ikke oppe kl. 02.33 om natten og laver blogindlæg :P Ved ikke om blogger er indstillet til en anden tidszone, end den jeg er i, for hvis jeg indstiller tiden rigtigt og trykker udgiv nu, så kommer den alligevel først, når bloggers ur er på det tidspunkt ;)
Men vil sige, at jeg er inde på den hver dag ;) Og elsker at få nye kommentarer.
Dette indlæg var måske en smule negativt, men synes nu det er meget sjovt, det her med blogindlæg, i hvert fald så længe den gør hvad jeg vil have den til :P

tirsdag den 14. september 2010

En tur til frisøren

Nej, det var faktisk ikke mig, der skulle til frisøren (jeg har jo min mormor), men derimod mit fine nye tørklæde. Det er meget tyndt og havde utrolig lange fryser, hvilket ikke så helt så pænt ud, så jeg tænkte at jeg da bare lige klipper lidt af spidserne på alle frynserne, de er jo fine, så selvfølgelig skulle de ikke klippes helt af. Tror også jeg kommer til at bruge det mere nu, hvor frynserne ikke er 15 cm hver ;) eller sådan cirka. Ville gøre det godt, så ville måle 3cmmed min lineal, som jeg ville klippe af, men det opgav jeg hurtigt, det var nemlig ikke så nemt, og der er jo heller ingen, der kan se om de er helt lige lange :)

mandag den 13. september 2010

Buksedragten i aktion

Ville lige vise to fine billeder fra min farfars 70-års fødselsdag, hvor jeg havde buksedragten på. Undskylder for den dårlige fotograf (min mor), som har taget det første billede, ret slørret :) Den sad så fint, og fandt en god løsning, så jeg undgik at den var helt gennemsigtig. Kan kan ikke lige se skoene på dette billede, men havde nogle fine ballerinasko med krydssnorre ovenpå, som matchede i farven, og som jeg kunne holde ud at have på ;) Havde også en ok hårdag ;) hehe

søndag den 12. september 2010

Ønskelisten ;)

Hvis du nu fik en kæmpe trang/ lyst til at give mig en gave, så ville jeg da lige give dig lov til at se min ønskeliste fra H&M ;) Den kunne være meget længere, men prøver at begrænse den, selvom det jo bare er ønsker. Men man bliver mere fristet til at købe, når tingene er på ønskelisten.
Sikke en masse fine ting, hvoraf nogle af dem godt måtte se at komme på udsalg ;) Har lige bestilt bikinien, de andre ting, er stadig til overvejelse :) Handskerne er næsten noget jeg mangler, og de kommer jo nok ikke på tilbud før vinteren er slut, må hellere bestille dem med det samme ;) Strømpebukserne er fine, men har lige købt tre lidt dyre par på et privat tøjsalg (homeparty), som snart burde komme :D Toppen vil jeg også virkelig gerne have, men den bliver ved med at være udsolgt!

onsdag den 8. september 2010

Must have uglen

Har kigget meget længe på denne søde ugle fra H&M, men ville vente med at købe den til den forhåbentlig blev sat ned, men efter noget tid var det ikke sket endnu, og jeg gad ikke vente mere, 70kr er jo heller ikke så meget for sådan en fin halskæde. De havde endda fået den nede i byen, så det var endnu en grund til at jeg måte have den :) Så kan man også selv vælge den der er lavet flottest, nogle af dem havde ret skæve øjne ;) Havde den på i går, men ellers, når den ikk er i brug, så hænger den så fint under min fjernsyn :)

tirsdag den 7. september 2010

Feprinsessen

Ville da lige vise jer et lille billede af hende med kostumet på, hun så så fin ud :) Og hun ville næsten ikke have det af igen. Hendes mor og mig havde en lille diskussion om hvordan vingerne skulle vende, hun sagde med de små opa, som en sommerfugl, men jeg ville da mene at de største vinger skulle opad, som de lå i pakken :) Hvad tror du?

søndag den 5. september 2010

Blandet godt

Nyt blogindlæg eller kemiaflevering??
-Tror jeg starter med et blogindlæg ;)

Først et billede af min flotte nye trænertrøje, gæt hvem der mon har sponsoreret den?! ;) Klubbens logo er virkelig småt i forhold til sponsoren Nettos logo ;) Men den er meget dejlig at have på, og så var den jo gratis ;)

Så skulle jeg lige sende et brev til min søster, som er på efterskole :) Fik skrevet et fint lille brev (det fyldte en hel side, i starten var der masser af plads, men så fik jeg det alligevel fyldt ud og så glemte jeg endda lige at skrive et par ting) og kommet gaven i, som var tre hovedelastikker eller hvad sådan nogle ting nu hedder :P Elastikkerne blev foldet halv over og tapet fast på et papir, så jeg kunne være sikker på at de ikke lå lodret, hvilket medførte at brevet fik en tykkelse på over det maksimale, 0,5cm. Fik lidt travlt til sidst, da klokken var kvart over fem, og jeg ville gerne have det med posten i dag :) Og så havde vi ikke noget ordentligt frimærke, så samlede alle de små sammen, som kunne komme op på fem kroner, og købte så det sidste frimærke for 50 øre på tanken på vej til postkassen. de fyldte en del, men det er da os kedeligt med et brev med et lille frimærke. Det skal hun nok blive glad for. Gad vide hvordan posten vil stemple brevet, så det dækker alle frimærker ;) ellers kan de jo genbruges ;)
Lidt slørret billede, men fik en m&m's som var knækket over præcis på midten :P
Den fik også lige en lille plads på bloggen, selvom det ikke er så specielt sjovt ;)